Hirdetés

Ismét együtt dolgozhat Spielberg és DiCaprio

|

A legendás rendező és a zseniális színész közel két évtizednyi kihagyás után újra közös filmet készíthet.

Hirdetés

Steven Spielberg 70 felett sem pihen. Idén két filmjét is láthatták a hazai nézők (A Pentagon titkai, Ready Player One) és legalább háromról tudjuk, hogy szeretné tető alá hozni: ez a West Side Story adaptációja, a The Kidnapping of Edgardo Mortara és a következő Indiana Jones mozi. Könnyen megeshet azonban, hogy még ezek előtt összehoz egy életrajzi filmet egy régi ismerősével. 

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint a Lionsgate és az Appian Way szeretne egy életrajzi filmet a 18. amerikai elnökről, Ulysses S. Grantről, amelynek rendezői posztjára Steven Spielberget, főszerepére pedig Leonardo DiCapriót szeretnék megnyerni. Spielberggel és DiCaprióval is tárgyalásokat folytatnak a csatlakozásukról, noha a megbeszélések még korai fázisban vannak. A forgatókönyvet David James Kelly (Robin Hood) készíti Ron Chernow "Grant" című könyve alapján. 

Spielberg és DiCaprio utoljára a hazánkban 2003-ban megjelent Kapj el, ha tudsz című filmen dolgoztak együtt és ha sikerül a Grant tervezetet beszorítani a zsúfolt menetrendjükbe, akkor újfent egyesíthetik erejüket. Ez nem lesz egyszerű, hiszen nem csak a rendező, de kedvenc Oscar-díjas színészünk is rendkívül elfoglalt: idén Tarantinóval forgatja a Volt egyszer egy Hollywoodot, de szerepelni fog Martin Scorsese újdonságában, a Killers of the Flower Moonban is, valamint el fog játszani egy másik elnököt, Rooseveltet a róla elnevezett projektben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.