Hirdetés

Robin Hood - befutott az első előzetes

|

Akciódús trailert kapott a legújabb Robin Hood adaptáció.

Hirdetés

Robin Hood történetét talán senkinek sem kell bemutatni, hiszen a filmkészítők kisebb-nagyobb szünetekkel, de szeretik elővenni a karakter legendáját. Legutóbb 2010-ben Ridley Scott próbálkozott meg a Tolvajok Fejedelmére felhúzott franchise elindításával, azonban a végeredmény finoman fogalmazva sem sikerült igazán emlékezetesre.

Hirdetés

Most pedig ismét elérkeztünk egy próbálkozáshoz, méghozzá a sorozatfronton már bizonyító Otto Bathurst (Black Mirror, Peaky Blinders) rendezésében, aki ezúttal a Sherlock Holmes és az Arthur király mintáját követve modern stílusban álmodta meg a karaktert, méghozzá igen erős színészgárdával.

A címszereplőt a Kingsman-filmek Tökije, Taron Egerton kelti majd életre, Skarlát Will szerepét ezúttal A szürke ötven árnyalata főszereplője, Jamie Dornan öltheti magára, Lady Mariont a Kémek hídjában Tom Hanks lányaként feltűnt Eve Hewson játssza, Little John-t az Oscar-díjas Jamie Foxx fogja alakítani, míg a főgonoszt, a nottinghami sherrifet a mindig nagyszerű Ben Mendelsohn formálja majd meg.

A film november 21-én érkezik a mozikba az Egyesült Államokban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.