Hirdetés

Uncharted - Nathan Drake egy anti-Indy karakter lesz

|

Joe Carnahan szerint Nathan Drake nem lesz igazi jó fiú, de mindenképp jobb lesz, mint ellenfelei.

Hirdetés

Az Uncharted film szekere alaposan belendült, mióta Joe Carnahan szorgosan írja a forgatókönyvet és Shawn Levy beült a rendezői székbe. (Pedig már 2010-ben elkezdték tervezgetni.) Sietniük is kell, ha az Assassin's Creed esetleges sikerét szeretnék meglovagolni, ezért már el is kezdték felkeresni a kiszemelt színészeket.

Hirdetés

Carnahan nemrég egy interjúban pedzegette hol tart a projekt és külön kiemelte, hogy Nathan Drake egy anti-Indiana Jones szerű figurának képzelik el:

Szerintem [Levy] ő érti, mindketten nagy csodálói vagyunk [Az elveszett frigyláda fosztogatóinak] és meg akarja csinálni, szerintem Shawn nagyon sok mindent véghez tud vinni. Ezt elmondhatom nektek: amit írtam az nagyon anti-Indy, abban az értelemben, hogy a srác imádja a múzeumokat és meg akarja őrizni a leleteket, de ő nem Indiana Jones! Drake egy tolvaj, egy szélhámos és bajkeverő. Ő és Sully nem jók, de jobbak mint a rosszfiúk. [...] Nagyon megtisztel, hogy a srácok engem bíztak meg az írással. Hatalmas felelősség és egyben lehetőség és jelenleg nem akarom elpazarolni.

Még ehhez hozzátette, hogy sok ismerős karakter fel fog tűnni a filmekben is, de ez nem azt jelenti, hogy pontosan ugyanolyanok lesznek, mint a játékokban, sőt, igyekszik majd az új közegben valami frisset kihozni belőlük, ami pedig a főszereplőt illeti:

Természetesen a pecsét gyűrűje rajta lesz, a teljes legenda Francis Drake-ről és a szülei, vagyis az ősei. Számomra ez mind fontos volt, mert egy árváról beszélünk, és próbáltam erről az oldaláról megközelíteni. Mik a fontos dolgok egy árva számára? Tudom, hogy a negyedik játékban foglalkoztak vele, de szerintem még mindig érdekes a dolog.

Abban is egész biztos, hogy a rajongók nem fognak panaszkodni a forgatókönyvre, persze ez nem azt jelenti, hogy mindenki szeretni fogja, abszolút megérti, ha valaki utálni fogja érte. Már elkezdtek nézelődni, hogy mégis milyen kincset keressen ezúttal Drake és külön felhívták a figyelmünket, hogy jelenleg is 3 millió elveszett hajó csücsül az óceán fenekén, anélkül, hogy bármit is tudnánk róluk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.