Hirdetés

Új rendező a fedélzeten: Végre biztos kezekben az Uncharted filmváltozata?

|

Remélhetőleg ő már kitart a projekt mellett.

Hirdetés

Nagyjából egy hónappal ezelőtt Dan Trachtenberg (Cloverfield Lane 10) is csatlakozott azon rendezőjelöltek végtelenül hosszú sorához, akiket az évek során elfogyasztott a régóta készülő videojáték-adaptáció. Ám mivel múlt héten végre rámosolygott a szerencse a főszerepre leszerződött Tom Hollandra, a Marvel Studios és a Sony Pókember közös felhasználására vonatkozó megállapodása mellett leleplezésre került továbbá, hogy az ŰrDongót is jegyző Travis Knight lesz Trachtenberg utódja az Uncharted rendezői székében. 

Hirdetés

Knight a stop-motion technikával készült Kubo és a varázshúrok rendezését követően a Transformers-sorozatba lehelt új életet a széles körben elismert ŰrDongóval, legutóbb pedig arról olvashattunk híreket, miszerint többek között ő is az esélyesek között szerepel a Venom 2. lebonyolítására. Mivel ez a feladat köztudottan Andy Serkisre hárult, a Sony Pictures láthatóan nem hagyta veszni Travis Knightot, és felajánlotta neki az Uncharted-filmváltozatát. Nagyon szeretnénk remélni, hogy ő már tényleg nem int búcsút a szerencsétlen sorsú projektnek, és a tervezetteknek megfelelően valamikor 2020 elején kezdetét veheti a forgatása.

Az Uncharted előreláthatólag 2020. december 18-án debütál a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.