Hirdetés

Ütős színészi gárdával kezdődhetnek meg a Metropolis munkálatai

|

Francis Ford Coppola saját finanszírozású filmjéhez nem akármilyen színészlistát jelentettek be.

Hirdetés

Februárban robbant a bomba, miszerint Francis Ford Coppola saját szőlőültetvényeitől megválva finanszírozza majd a cirka 100 millió dollárba kerülő új filmjét, a Megalopolist. Utána Christian Bale neve merült fel a pletykák között, amiből az első casting hírek alapján nem valósult meg semmi - azonban fanyalogni így sincs okunk, hiszen nem akármilyen nevek csatlakoztak Coppola projektjéhez.

Hirdetés

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne nyerték el a film fontosabb szerepeit, ám ha csak a Christopher Nolan-féle Oppenheimert nézzük, nagy valószínűséggel még további sztárok bukkanhatnak majd fel a forgatások helyszínén.

Első blikkre például rögtön szembetűnő, hogy Emmanuel az egyedüli nő a listában, ezen az arányon pedig minden bizonnyal javítani fog a produkció. A mostani bejelentés egyik pikantériája, hogy Fishburne annak idején 14 évesen szerepelt Coppola 1979-es filmjében, az Apokalipszis mostban, 43 évvel később pedig ismét együtt dolgozhatnak.

Ti mit szóltok a Megalopolis castingjának első hullámához?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.