Hirdetés

Véget ért a Thor: Love and Thunder forgatása

|

De a munka nagyobbik része még hátra van.

Hirdetés

Év eleje óta zajlottak Sydney-ben a következő Thor-kaland, a Love and Thunder forgatásai, amelyben nem csak a címszereplőt alakító Chris Hemsworth tér vissza, de Natalie Portman és Tessa Thompson is újfent magára ölti Jane Foster és Valkűr szerepét. A legújabb hírek szerint pedig olyan jól haladnak a projekttel Taika Waititiék, hogy a forgatási munkálatokat már be is fejezték.

Hirdetés

Ezt az egyik stábmunkás leplezhette le Instagram-posztjában; Luca Vanella, aki a színészek frizuráiért volt felelős ugyanis nemrég egy ajándékcsomagot kapott, a leírásból pedig kiderült, hogy annak örömére, hogy véget ért a terepmunka. De a java még hátra van, hiszen az utómunkálatokkal és a CGI-effektekkel még rengeteg meló lesz egy ekkora volumenű alkotással.

A film történetről továbbra sem tudni sok mindent, de annyi biztos, hogy Waititi filmje a híres "The Mighy Thor" című képregényen alapszik majd, amelyben Jane Foster nemcsak szuperhőssé válik, hanem egy súlyos betegséggel, a mellrákkal is megküzd. És bár nem tudjuk, hogy ezt is követni fogja a film, az biztos, hogy Foster a film egy pontjától kezdve női Thorként fog majd szerepelni. Fontosabb szerepben feltűnik tovább Christian Bale, mint a sztori főgonosza, Chris Pratt, Karen Gillan, Sean Gunn, maga Taika Waititi és Jaiimie Alexander, egy cameo erejéig pedig ismét láthatjuk majd az asgardi színháztársulat színészeként Matt DamontMelissa McCarthyt, Sam Neilt, Luke Hemsworth-öt és Russell Crowe-t. A Thor: Love and Thunder premierje 2022. május 6-án esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.