Hirdetés

Véget értek a The Book of Boba Fett forgatási munkálatai

|

A Disney streaming csatornájára érkező sorozat ráfordul a decemberi finisre, miután a hathónapos forgatás befejeződött.

Hirdetés

Az ígéreteihez híven a Disney idénre sem hagyja mandalori páncél nélkül a rajongókat, ugyanis az elit űrzsoldost és bérgyilkost, Fennec Shandet alakító Ming-Na Wen a minap posztolta Twitter oldalára, hogy milyen ajándékokat kaptak a stáb tagjai a The Book of Boba Fett címre hallgató sorozat forgatási munkálatainak végeztével. Ezzel egy hathónapos periódus végére tettek pontot a készítők, most már csak az utómunkálatok maradtak hátra a decemberi rajt előtt.

Hirdetés

Wen mellett természetesen visszatér Temuera Morrison is a legendás fejvadász szerepében, kettőjüket pont a The Mandalorian legutóbbi szezonzárójának stáblista utáni jelenetében láttuk viszont, amint Boba Fett átvette a hatalmat Jabba egykori gengszterbirodalma felett. A két színész mellett a The Mandaloriant sikerre vivő kreatív agytrösztök, Jon Favreau és Dave Filoni is részt vesznek a spinoff sorozat munkálataiban, úgyhogy ez mindenképp jó hír azoknak, akik már a The Mandaloriannel is elégedettek voltak.

A The Book of Boba Fetten kívül jelenleg két másik spinoff sorozat is forog a Star Wars univerzum berkein belül. A Diego Luna által életre keltett címadó karakter, Andor, valamint egy Obi-Wan Kenobi centrikus széria a harmadik és negyedik epizód közti űrt hivatott betölteni. Továbbá a The Mandaloriannal egyidőben fog játszódni az Ahsoka sorozat, melynek a forgatása egyelőre nem kezdődött el.

Ti ezek közül melyiket fogjátok nézni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.