Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - Thornak is kimaradt egy érdekes jelenete

|

Rengeteg izgalmas és gyakran különös koncepcióval gurigáztak a Végjáték rendezői, amelyeknek talán csak egy töredéke került be végül a filmbe. Thorhoz is kapcsolódik egy hasonló kihagyott lehetőség, ami jó okkal maradt a tervezőasztalon.

Hirdetés

Figyelem! A cikk spoilereket tartalmaz a Bosszúállók: Végjáték eseményeire!

Ahogyan azt sokan megjósolták, valóban az időutazás lett a kulcs Thanos csettintésének eltörléséhez. Viszont a Végjáték csavart egy kicsit a dolgon így hőseink nem tudták egyszerűen megváltoztatni a múltat, helyette össze kellett gyűjteniük a Végtelen Köveket ahhoz, hogy visszahozzák az elporladtakat. Ebből fakadóan a Bosszúállók olyan korábbi időpontokra és helyszínekre tértek vissza, ahol fellelhetőek a kövek, de mindez azt is jelenti, hogy múltbeli énjeikkel is találkozhatnak.

Hirdetés

Ezt a lehetőséget Amerika Kapitánnyal aknázták ki teljesen a készítők, akik egymásnak eresztették a Kapitány 2012-es és jelenkori énjeit. Nem ennek a két identikus szuperkatonának a bokszmeccsét fontolgatták egyedüliként a Russo-testvérek, hanem egy darabig a Thor vs. Thor párharc is szóba került.

"Volt egy jelenet, amiben megütköznek egymással Asgardban. Nem is emlékszem pontosan, hogy miért tettünk le róla. Talán kezdett túl bonyolulttá válni, na meg jobban tetszett a Kapitány-Kapitány elleni meccs."

Helyette inkább az édesanyjával egyesítették újra Thort, ami amellett, hogy egy szívmelengető jelenet volt, természetesen adta meg a karakternek azt a löketet, amire szüksége volt.

"A történetszál az édesanyjával sokkal inkább rezonált velünk. Sokkal jobban vitte előre Thor útját a gyógyulás felé, mint egy harc a korábbi önmagával."

Hulk mellett Thor az a karakter az MFU-ban, aki a legnagyobb változásokon ment keresztül az elmúlt évek filmjeiben. Kíváncsian várjuk, hogy a 4. fázisban vajon milyen utat jár be a mennydörgés istene, immáron talán a Galaxis Őrzői csapatának egyik tagjaként.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.