Hirdetés

Jövőre foroghat A galaxis őrzői 3. része?

|

Akár már 2020-ban nekiállhat James Gunn a film munkálatainak.

Hirdetés

Bár James Gunn nagy port kavart kirúgása után úgy tűnt, hogy A galaxis őrzői 3. része egy jó ideig biztos nem valósul meg (hiszen eredetileg már idén forgott volna, hogy valamikor jövőre a mozikba kerüljön), márciusban a Disney végül mégis úgy döntött, hogy ad egy második esélyt a rendezőnek, és visszahelyezték őt a film élére. Ám Gunnra közben már lecsapott a Warner, és megbízták az Öngyilkos Osztag reboot-folytatásával, ez pedig egyben azt is jelentette, hogy csak ennek elkészülte után foglalkozhat Űrlordék következő kalandjával. Legalábbis eddig így gondoltuk.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis a Marvel tervei a következők: idén leforgatják a Fekete Özvegy és a The Eternals filmeket, ezt követően jövő év elején a Shang-Chi filmet, utána pedig rögvest A galaxis őrzői 3. részét. Ez viszont azt jelentené, hogy Gunn zsúfolt hónapoknak nézne elébe, hiszen az Öngyilkos Osztag forgatása idén őszre van tervezve (a bemutatója pedig 2021. augusztus 6.), ezalatt az időalatt pedig az Őrzőket is elő kéne készítenie. Majd miután elkezdődik a DC film utómunkálatai, azalatt párhuzamosan kéne leforgatnia a Marvelnek is a filmet. Persze ez nem lehetetlen, de mindenképp problémás feladat.

A Marvel ezidáig még nem tett hivatalos bejelentést ezzel kapcsolatban, így nem tudjuk, hogy pontosan mikor is tervezik bemutatni a filmet, de ha valóban 2020-ban fogják leforgatni, akkor feltehetőleg 2021-ben már a mozikba kerül az alkotás, melyben mind az öt főszereplő - Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel és Bradley Cooper - visszatér. És remélhetőleg kiegészülnek Chris Hemsworth-tel is, mint Thor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.