Hirdetés

Venom - ilyen stáblistás jelenetek lesznek

|

Akárcsak a Marvel filmjeinél, a Venomnál sem érdemes elhagyni a termet a stáblista előtt. Azt is elmondjuk, hogy miért.

Hirdetés

Sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy a Venom nem R-besorolást kapott, hanem PG-13-at Amerikában (hazánkban 16-os karikával kerül mozikba), ennek ellenére még mindig hatalmas az érdeklődés a Sony Pictures filmje iránt, így fontos felhívni a rajongók figyelmét az extrákra is. 

Hirdetés

A Marvelnél már megszokhattuk, hogy ajánlott a vászon elsötétedéséig bent maradni a teremben, de a sajtó- és egyéb vetítésekről érkezett jelentések szerint a Sony által gondozott Venomnál sem érdemes felpattanni a székből idő előtt, ugyanis két stáblistás jelenetre is számíthatunk.

Eddig tartott az általános hír, innentől pedig SPOILERESEN folytatjuk: az első extra jelenetben Eddie Brock meglátogatja a börtönben egy interjú érdekében Cletus Kassady-t, aki Carnage karakterét fogja megformálni, maga a név is elhangzik. Természetesen a férfit Woody Harrelson kelti életre egy vörös parókában. A második bónuszjelenet valójában nem a Venomhoz kapcsolódik, csupán egy klip a Pókember: Irány a Pókverzum! c. animációs filmhez, amelyet "Eközben egy másik Pókverzumban." mondattal vezetnek fel. SPOILER VÉGE.

Tekintve, hogy Tom Hardy több filmre írt alá, így ha jól fog szerepelni a Venom a kasszáknál, valószínűleg el fog készülni a folytatás és az a karakter is fel fog bukkanni, aki a pletykált bónuszjelenetben helyet kapott. Kíváncsian várjuk, hogy fog sikerülni a Sony Pókember nélküli filmes univerzumának alapköve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.