Hirdetés

Venom - Tom Hardy több filmre is aláírt

|

A színész többször is magára öltheti az antihős szerepét.

Hirdetés

Szép lassan közelítünk az ősz egyik legjobban várt filmjének, a Venomnak a premierjéhez, melynek bár az előzetesei meggyőzőre sikeredtek, azért akadnak intő jelek a projekt háza táján, ugyanis a stúdió által korábban beígért R besorolás talán mégsem valósul meg, és egy kemény, azonban családbarátabb verziót fogunk a mozivásznakon látni. 

Hirdetés

Ha a Sony fejesei valóban így döntenek, annak hátterében valószínűleg az esetleges folytatások lehetősége áll majd, hiszen ha a film sikeres lesz, akkor így egyszerűbb lenne akár Pókemberrel is összehozni a karaktert. És mint nemrég kiderült, maga a főszereplő Tom Hardy is több filmre szóló szerződést írt alá. A színész a Total Film Magazine-nak árulta el, hogy nem egy, hanem mindjárt három Venom-filmre:

Én mindenre nyitott vagyok, bármerre is szeretnék folytatni ezt az egészet. Három filmre írtunk alá,  szóval még bármi lehetséges. Természetesen minden attól függ, hogy miként reagál majd rá a közönség. Szerintem Venom egy remek karakter, imádtam a bőrében lenni.

A Venom október 4-én érkezik a mozikba Ruben Fleischer rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.