Hirdetés

Vera Farmigával és Forest Whitakerrel készül egy animált fantasy sorozat

|

A Gossamerben egy apró lény épp azt tanulja meg, hogyan adhat álmokat az embereknek.

Hirdetés

Lois Lowry (Az emlékek őre) újabb young adult könyve kerül adaptálásra, amit ezúttal a BRON Media fog legyártani az animációs stúdiójában. A Gossamer című regényben a Legkisebbet (Littlest One) követjük nyomon, egy aprócska lényt, aki a tanára segítségével sajátítja el, hogyan is biztosíthat jó álmokat az embereknek. Ám amikor egy árva gyereket, Frankie-t felkarolja a tanára, sötét lények kezdik el terrorizálni őket, a Legkisebbnek és mentorának pedig mindent meg kell tenniük, hogy megóvják Frankie-t a sötét múltjától.

Hirdetés

A nyolc, 30 perc hosszúságú részből álló évadhoz nem akármilyen nevek csatlakoztak szinkronhangként, mivel első körben Forest Whitaker, Vera Farmiga (Démonok között), Thomasin McKenzie (Utolsó éjszaka a Sohóban), Richard E. Grant (Loki) írtak alá, kiegészülve olyan kevésbé ismert mellékszínészekkel, mint Wilmer Valderrama (NCIS), Alanna Masterson (The Walking Dead) vagy Courtney Rosemont (Lány a völgyből). A BRON Media 2020-ban A Willoughby testvérek kalandjaival jelentkezett, ami elérhető a Netflix kínálatában.

Ti olvastátok az eredeti regényt, éreztek potenciált a sztoriban?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.