Hirdetés

Gyönyörű színfalak mögötti kép érkezett a Vaják következő évadából

|

A sorozat showrunnerje ismét a Twitterén osztotta meg velünk nem csak fotóját, de reménykeltő jókívánságát is.

Hirdetés

Habár jelenleg valóban egy darab film vagy sorozat forgatása sem folyik a COVID-19 vírus terjedésének megállítása okán, színészek, rendezők, írók és persze a produkciókba besegítő emberek is nosztalgiával, reménykedve gondolnak vissza ezekre a napokra - legtöbbjük pedig meg is osztja ezeket valamilyen szinten. Elolvashattuk, milyen lett volna Patrick Swayze cameója a Zombieland első részében, kivágott vagy alternatív jeleneteket nézhetünk meg, és persze forgatási fotókból sincs hiány. Az utóbbira jó példa a showrunner Lauren S. Hissrich fényképe, aki a zöld utat kapott Vaják második évadát egyengeti - vagyis egyengette, mert egy konkrétan egy hónapos fotót osztott meg a hivatalos Twitter oldalán.

 

Hirdetés

Amellett, hogy Hissrich előszeretettel szokott mindenféle újdonságot kiposztolni a kék madárkás oldalon, jelenleg egy tényleg gyönyörű werk fényképet tárt a nagyérdemű elé. Sok mindent persze nem láthatunk a képen (nyilvánvalóan), de azt azért igen, hogy bő egy hónapja javában zajlott a Vaják forgatása. Hissrich egyébiránt egy reményteljes, buzdító szöveget is mellékelt a fotóhoz, ami a következőképp hangzik:

"Egy hónapja a Vaják forgatásán. A nap újra ragyogni fog. De addig is maradjatok otthon és vigyázzatok magatokra."

Drukkolunk, hogy mielőbb be tudják majd fejezni a forgatást, hiszen minden kisebb és nagyobb hibája ellenére mi nagyon szerettük a Vaják első évadát. Ti várjátok már a második szezont?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.