Hirdetés

Vin Diesel is csatlakozott az Avatar folytatásokhoz?

|

Úgy tűnik, hogy a Halálos iramban filmek sztárja Pandorára cseréli a V8-as motort.

Hirdetés

Idén decemberben lesz pont egy évtizede annak, hogy James Cameron bemutatta a mai napig technikai mérföldkőként számon tartott Avatart, amelynek legelső folytatása a tervek szerint jövő decemberben végre tényleg bemutatkozik a mozikban. Bár az író-rendező jelenleg is kőkeményen dolgozik azon, hogy a pandorai visszatérés legalább annyira magával ragadó legyen, mint egykor, az utóbbi időben meglepően keveset hallottunk a film felől, hacsak nem számoljuk ide a jelenleg Budapesten tartózkodó Avatar kiállítást.

Hirdetés

A minap viszont egy egészen meglepő videó bukkant fel a világhálón, ugyanis a Halálos Iramban filmek motorja, Vin Diesel egy igencsak sokatmondó Instagram videóban utalt rá, hogy bizony ő sem marad ki az újabb Avatar-mókából. Diesel a rövid bejelentkezésében úgy fogalmazott, miszerint:

Mindössze egy olyan ember van Hollywoodban, akivel mindig is szeretettem volna együtt dolgozni, hogy tanulhassak tőle, most pedig végre megadatott nekem ez a lehetőség. 

Diesel egyébként nem az egyetlen új arc a fedélzeten, hiszen rajta kívül Cliff Curtis, Oona Chaplin, és Kate Winslet is tiszteletét teszi majd az első részből visszatérő Sam Worthington, Zoe Saldana, Giovanni Ribisi, Sigourney Weaver és Stephen Lang mellett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

And the journey continues... #Blessed #Grateful #Avatar

Vin Diesel (@vindiesel) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.