Hirdetés

Vin Diesel énekesnek állt, itt az első dala

|

Nem lesz gondban a színész karrierje akkor sem, ha elfogynak a sebességek a Halálos iramban autóiból.

Hirdetés

A mindig macsósan megjelenő Vin Dieselről nehéz elhinni, hogy a gyors verdákon és lobbanékony akciójeleneteken kívül más is mozgatja a fantáziáját, de alkalomadtán azért képes meglepni minket. Tudtátok például, hogy elkötelezett rajongója és játékosa a Dungeons & Dragons című szerepjátéknak? Most ismét egy újabb oldaláról ismerhettük meg a színészt, aki immáron az énekes jelzőt is felveheti mesterségének címerei közé.

Hirdetés

A Halálos iramban filmek sztárja DJ Kaygoval fogott össze, hogy elkészítse első dalát. A Feel Like I Do egy lightos popmuzsika lett, Dieselnek pedig nincs oka szégyenkeznie, hiszen műfaján belül bőven megállja helyét bemutatkozó száma. Instagram posztjában a színész elárulta, hogy régóta tervezett színre lépni a zenei porodon és követőinek biztatására most ez is megvalósulhatott.

"Nagyon régóta ígérgettem már, hogy kiadok egy dalt. Ti támogattatok engem és segítettetek kilépni a komfortzónámból. Köszönöm, hogy hittetek bennem. Ahogyan mindig, remélem most is büszkék lehettek rám."

Természetesen nem Diesel a történelem első énekesnek állt színésze. A közelmúltban a Marvel filmek Sólyomszemét alakító Jeremy Renner is dalra fakadt már, sőt az Odaát Deanje, Jensen Ackles is jelentkezett egy albummal, csak hogy párat említsünk. Ti mit gondoltok Diesel első daláról? Felkerül a lejátszási listátokra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.