Hirdetés

Exkluzív fotók érkeztek a Once Upon a Time in Hollywood fontosabb karaktereiről

|

Végre Al Pacinót és Margot Robbie-t is megtekinthejük közelebbről.

Hirdetés

Kétség kívül az idei év egyik legjobban várt alkotása Quentin Tarantino legújabb filmje, a Volt egyszer egy Hollywood, hiszen nem elég, hogy a rendező minden munkája valóságos eseménynek számít a filmvilágban, de emellett most egy egészen elképesztő szereplőgárdát verbuvált maga köré. Olyan nagy neveket sikerült megszereznie, mint Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie vagy épp Al Pacino, akikről most a Vanity Fairnek hála egy rakás exkluzív fotó érkezett a forgatásról.

Hirdetés

Az 1969 nyarán játszódó Volt egyszer egy Hollywood lesz Tarantino első teljesen valós eseményeken alapuló alkotása, melyben többek között feltűnik még Bruce Dern, Damian Lewis, Luke Perry, Emile Hirsch, Dakota Fanning, Zoë Bell, Tim Roth, Michael Madsen, Kurt Russell, Timothy Olyphant, James Marsden és Rafal Zawierucha, aki a híres Charles Mansont kelti majd életre. A premier július 19-én várható a tengerentúlon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.