Hirdetés

Visszatér a Vörös Koponya a Marvel Filmes Univerzumba?

|

Samuel L. Jackson, a Marvel Filmes Univerzum Nick Fury-ja a Kong: Koponya-sziget kapcsán adott interjút, de kitért arra is, hogy karaktere mivel volt elfoglalva azután, hogy a Bosszúállók felvették a kesztyűt Ultronnal.

Hirdetés

Samuel L. Jackson karaktere, Nick Fury kulcsfontosságú szerepet tölt be a Marvel Filmes Univerzumban, hiszen ő verbuválta össze a Bosszúállókat. Legutoljára a 2015-ös Bosszúállók: Ultron korában láttuk feltűnni, de hogy legközelebb mikor bukkan fel, azt nehéz lenne megjósolni - még két filmre szól a szerződése, így könnyen megeshet, hogy a következő állomás a Végtelen háború lesz. 

Hirdetés

A színészt a napokban mikrofonvégre kapta a Hot 97 Jackson új filmje, a Kong: Koponya-sziget kapcsán, majd természetesen ráterelődött a szó a Marvelre is, egészen pontosan arra volt kíváncsi a kérdező, hogy jelenleg mivel van elfoglalva a karakter: 

"Nem hagyták a fekete hátsómat elmenni Wakandába. Próbálkoztam. Megkérdeztem." - mondta Jackson megerősítve, hogy kihagyja a Fekete Párducot, majd így folytatta: "Nem láttatok a Polgárháborúban. Még mindig próbálom kitalálni, hogy mit fog a Koponya..."

A színész ekkor elharapta a mondat végét és láthatóan elbizonytalanodott vele kapcsolatban, így nem volt ellenére, mikor másra terelődött a szó. Persze könnyen lehet, hogy csak a rajongók szeretnék belelátni Vörös Koponyát az egészbe (akit először és utoljára az Amerika Kapitány: Az első bosszúállóban láthattunk 2011-ben, Hugo Weaving megformálásában), de nagyon úgy tűnik, hogy Jackson valóban a Kapitány egyik legnagyobb ellenfelére utalt. És mi lenne a legjobb alkalom arra, hogy visszahozzák, ha nem éppen a gigászi Infinity War?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.