Hirdetés

LEGO Batman, Godzilla, Tomb Raider és King Kong is IMAX-be költözik

|

A Warner Bros. egy elképesztő megegyezést kötött az IMAX Corporationnel, amelynek értelmében olyan jövőbeli filmeket láthatunk majd széles vásznon, mint a Dunkirk, a Kong: Skull Island és a Legendás állatok és megfigyelésük folytatása.

Hirdetés

Ha valaki szeret IMAX-be járni, arra most nagyon szép évek várnak, hiszen a 20th Century Fox után a Warner Bros. is bejelentette, hogy milyen partnerséget kötöttek a vállalattal. 

Hirdetés

Az IMAX Corporataion és a Warner Bros. Pictures együttműködésének hála olyan filmekkel találkozhatnak a mozinézők a következő években, mint a Kong: Skull Island, a Godzilla folytatása, a következő Szárnyas fejvadász, a Tomb Raider, a Ready Player One, a The LEGO Batman Movie, a Minecraft filmváltozata, a Legendás állatok és megfigyelésük 2, valamint többek között olyan DC-filmek, mint a Justice League és a Wonder Woman. 

Természetesen nem marad ki a felhozatalból Christopher Nolan vadonatúj filmje, a Dunkirk sem, elvégre a zseniális rendező kifejezetten IMAX-kamerékkal rögzítette nagyszabású második világháborús történetét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.