Hirdetés

Feliratos werkfilm készült az új Terminátor filmről

|

Egy közel másfél perces videót tettek közzé, amiben Arnold Schwarzenegger nemcsak Andy Vajnáról, de még Budapestről is beszél.

Hirdetés

A Tim Miller (Deadpool) rendezésével készülő új Terminátor-film, amiben nem csak az utánozhatatlan, egyedi akcentusú karakterszínész, Arnold Schwarzenegger fog feltűnni, mint a mindannyiunk által szeretett T-800-as, hanem még maga Sarah Connor, azaz Linda Hamilton is visszatér. Az meg már csak hab a tortán, hogy nálunk, Magyarországon forgatták le csaknem a teljes filmet.

Hirdetés

Ehhez kapcsolódóan a Magyar Nemzeti Filmalap fel is töltött egy rövid werkfilmet, amiben nemcsak Budapestről áradoznak a színészek, hanem még a múlt héten elhunyt Andy Vajnáról is tiszteletteljesen megemlékeznek.

"Budapest a világ egyik legjobb városa. A nyolcvanas évek végén már forgattam itt, és már akkor is kiváló helyszín volt. Azóta pedig rengeteget fejlődött - sokkal több a stúdió, fejlettebb a rendelkezésre álló technika. A legjobb döntés volt idehozni a forgatást. (…) Andy Vajna, köszönjük, hogy ennyit megtettél azért, hogy Budapesten forgassuk a Terminátort."

− nyilatkozta Schwarzenegger. Ehhez még a rendező, Miller annyit tett hozzá, hogy egyenesen szuper volt itt forgatni, és külön kiemelte az Origo Filmstúdió felszereltségét. A videóban rajtuk kívül nyilatkozik még Andy Vajna is, aki újfent hangoztatta, hogy mennyire közel áll ez a filmszéria a szívéhez. Ezekkel szemben magáról a filmből nem látunk túlontúl sokat, mindössze a forgatás egy-egy bizonyos pillanatát tekinthetjük meg.

Az új, eddig alcím nélküli Terminátor mozi elméletileg idén októberben fog debütálni, reméljük, nem tolják a megjelenést. A filmben Schwarzenegger és Hamilton mellett feltűnik még Brett Azar (Terminátor: Genisys), Natalia Reyes (Az átkelés madarai), és korunk talán legtehetségesebb, alig ismert színésznője, Mackenzie Davis (Halt & Catch Fire).

 

Ti várjátok már az új filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.