Hirdetés

Ő lehet a Wonder Woman 2 főgonosza?

|

Idő előtt kiderülhetett, hogy ki lesz Csodanő ellenfele a folytatásban.

Hirdetés

Azon kívül, hogy a rendezőnő már beszélt egy keveset a terveiről, egyébként nem sok mindent tudni a jövőre érkező Wonder Woman 2. részéről. Azonban lassacskán időszerű lenne, hogy érkezzenek fognak a casting hírek, és valószínűleg legkésőbb nyáron elkezdődik a film forgatása is. Az egyik legégetőbb kérdés a rajongók körében természetesen az, hogy ki lesz Gal Gadot ellenfele a folytatásban, és ha hinni lehet a pletykáknak, akkor egyre valószínűbb, hogy megtaláltál a főgonoszt, aki nem más, mint Gepárd (Cheetah). 

Hirdetés

A félig ember, félig gepárd hölgyről azt kell tudni, hogy legismertebb inkarnációját Barbara Ann Mivervának hívják, brit származású és régész, akit Urzkartaga, a növények istene változtatott ilyenné. A legtöbb rajongó egyébként őt szeretné már a folytatás bejelentése óta a film főgonoszának. A karakter megformálására több név is felmerült már, köztük Sarah Paulsoné (akit leginkább az American Horror Story, az American Crime Story c. sorozatokból, vagy épp A pentagon titkai c. filmből ismerhetnek a nézők), aki szívesen elvállalta volna a feladatot, de úgy fest, hogy a DC-nél nagyobb névben gondolkoznak.

A legfrissebb pletykák szerint ugyanis a friss Oscar-díjas Emma Stone-nak ajánlották fel Gepárd szerepét, akiről azonban nem sokkal a hír felröppente után kiderült, hogy nem élt a lehetőséggel. Vagyis úgy fest, hogy a Warner ezúttal egy A-listás sztárra bízná a hősnő püfölését. A Wonder Woman 2. 2019. november elsején érkezik majd a hazai mozikba.

Ti egyébként kit tudnátok elképzelni Gepárd szerepében?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.