Hirdetés

Nem csak Wonder Woman, de a rendezője is sokat fog kaszálni

|

A Wonder Woman minden idők legsikeresebb szuperhős bemutatkozó filmje lett, ez pedig rendkívül jó tárgyalási alap Patty Jenkinsnek a folytatásra nézve.

Hirdetés

Az amerikai boxoffice-t tekintve az év második legtöbbet kereső filmje lett a Wonder Woman - A szépség és a szörnyeteg előnye már behozhatatlan -, 404 millió dolláros bevételével hazájában lekörözte a 2002-es Pókembert. Világszerte pedig már átlépte a 800 milliós határt is, ezzel az ötödik helyre beérve A galaxis őrzői vol. 2. (862,2 millió dollár), a Gru 3 (948,4 millió dollár), a Halálos iramban 8 (1,23 milliárd dollár) és A szépség és a szörnyeteg (1,23 milliárd dollár) mögé.

Hirdetés

Mint azt tudni lehetett, Patty Jenkins-szel csak egy filmre írt alá a Warner, viszont a DCEU-ba friss vért ömlesztő film után kezüket-lábukat törik a rendezőnőért a stúdiónál, hogy ne csak Gal Gadot karizmájával tartsák életben a Csodanőt, hanem annak esze és szíve is megmaradjon. A napokban kiszivárgott, hogy nagyon kevés választja el a feleket attól, hogy Jenkins minden idők legtöbbet kereső női rendezője legyen, ugyanis nem adta be a derekát a stúdió első ajánlatának. 

Pontos összegekről még nem lehet tudni, de ha abból indulunk ki, hogy egy új rendező 1,5 és 3 millió dollár között szokott fizetést kapni egy képregényfilmért, miközben Zack Snyder 10 milliót keresett az Acélemberen, akkor gyanítható, hogy a hölgy igyekszik keményen megszorongatni a Warnert és igyekszik precedenst teremteni kolléganői számára is egy tisztességes összeggel. 

Mindeközben a folytatás dátumát már kitűzték 2019. december 13-ra és a történetről is csurrant-cseppent némi információ. A Wonder Woman 2 a hidegháború vége felé fog játszódni a nyolcvanas években és egyes források szerint Chris Pine is visszatér Steve Trevor szerepében. Addig is, amíg nem indul be a film gyártása, Patty Jenkins még idén megvalósítja Pine-nal a főszerepben egy szerelemprojektjét, amelyről bővebben itt olvashattok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.