Hirdetés

Wonder Woman - a szinkronszínészeknek is meglepetés volt a főgonosz

|

Horváth Lili és Zámbori Soma adnak hangot a főszereplőknek és a véleményüknek az elkészült filmről.

Hirdetés

Megérkezett a magyar mozikba a rendkívül pozitív fogadtatásra lelt Wonder Woman, amely végre úgy tűnik visszaállítja a megingott hitet a DCEU filmjeiben. Az eredettörténet nekünk is tetszett, Patty Jenkins rendezésében pedig igazán brillíroztak a főszereplők. Gal Gadot alakítását óvatos optimizmussal várta a nagyérdemű, de most végre főszerepben is bizonyíthatott és akinek játékát magyar kolléganője, Horváth Lili is méltatta. Néhány hazai celeb mellett Zámbori Soma - Chris Pine/Steve Trevor, és ha már itt tartunk Chris Evans/Steve Rogers jól megszokott magyar hangja is - beszélt a film pozitív üzenetéről és a spoilerektől mentes szinkronizálási folyamatról a vetítés után fellelkesülve.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.