Hirdetés

Wonder Woman 1984 - újabb képek a forgatásról

|

Patty Jenkins osztott meg fotót, ezúttal Barbara Minerváról (Kristen Wiig). Emellett pedig csorognak be a fotók Gal Gadotról és Chris Pine-ról a forgatási helyszínről, Washington D.C.-ből.

Hirdetés

A produkció nemrég startolt el, a forgatás kezdetét Patty Jenkins és Gal Gadot tweetjei adták hírül, megelőzve az elkerülhetetlen nyilvánosságot, amit az utcai forgatási helyszín jelent. A rendezőnő egy képpel igazolta azokat a híreket, hogy Chris Pine visszatér a folytatásban is, most pedig egy másik igen fontos karakterről tett közzé fotót, a Kristen Wiig által alakított főellenségről, Barbara Minerváról, alias Cheetahról. 

Hirdetés

A twitteren csordogáló képek mellett a paparazzok sem tétlenkednek, az alábbi galériában megtekinthetitek az első forgatási napok képeit, azonban értelemszerűen ezek enyhén spoileresek, így megtekintésük csak saját felelősségre ajánlott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.