Hirdetés

X-Men: Dark Phoenix - Így kerülhet a képbe Magneto

|

Szárnyra kapott internetországban néhány feltételezés Magneto filmbéli szerepéről.

Hirdetés

Utoljára akkor hallatott magáról az X-Men: Dark Phoenix, amikor bejelentésre került a rendező és a főbb szereplők kiléte, ma azonban új részletet kaptunk az egyik visszatérő hősről, méghozzá Michael Fassbender Magnetójáról. Bár az alábbi információk nem lettek megerősítve, a legfrissebb értesülések szerint Magneto egy kultuszt vezethet majd ebben a szuperhős kalandban.

Hirdetés

A spekulációk szerint pedig ez azt jelenti, hogy debütálásra kerülhet a filmben a képregényből ismert Acolytes (vagy magyarul Az Akolítusok). Ez mutánsok egy olyan csoportja volt, akik Magnetóban látták a mutánsok Megváltóját és követni kezdték őt. A weboldal azt is kiemeli, hogy mivel a film az 1990-es években fog játszódni, és Az Akolítusok a képregényben pont ebben az évtizedben kerültek először bemutatásra, így ötletes megoldása lenne ily módon a csoport bevezetése.

Többször felmerült már az is, hogy a film egy része az űrben játszódhat, ami szintén összekapcsolható a csoporttal, hiszen a képregényekben Magnetónak és Az Akolítusnak van egy kis kolóniája egy közeli aszteroidán. A pletyka legérdekesebb része azonban azt feltételezi, hogy Genosha is része lesz ennek a történetnek. Genosha egy kitalált ország, ahol a mutánsokat rabszolgaként kezelik, ám Magneto megdönti az ottani kormányt, és a mutánsok országává nyilvánítja a térséget. A képregényben a Sentinel őrrobotok végül elpusztították a mutáns populáció nagy részét, azonban lehetséges, hogy ezt a sztorit majd megváltoztatják annak érdekében, hogy illeszkedjen a filmbe.

A Dark Phoenix a tervek szerint 2018. november 2-án debütál a mozikban, mely a harmadik X-Men Univerzumban játszódó film lesz jövőre a New Mutants (árpilis 13-án) és a Deadpool 2 (június eleje) után. A rendező ezúttal Simon Kinberg lesz, főszerepben pedig feltűnik még Jennifer Lawrence (Mystique), James McAvoy (Professor X), Nicholas Hoult (Beast), Evan Peters (Higanyszál) valamint az Apokalipszis fiataljai, azaz Sophie Turner (Jean Grey), Alexandra Shipp (Storm), Tye Sheridan (Cyclops) és Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.