Hirdetés

Hivatalos: Kevin Feige fogja felügyelni az X-Men-filmeket is

|

Nem történt meglepetés, a Marvel Moziverzum feje fogja irányítani a mutánsokat is.

Hirdetés

Miután az Universalt is birtokló Comcast néhány hete kihátrált a licitháborúból, nem maradt akadály a Disney útjában, hogy több mint 70 milliárd dollár értékben felvásárolja az eladásra kínált 20th Century Fox filmes és sorozatos divíziót. Az évszázad egyezségének nevezett üzlet pedig egyben azt is jelenti, hogy az X-Menek végre csatlakozhatnak a Marvel Moziverzumhoz.

Hirdetés

Szerencsére ezzel kapcsolatban megérkezett az a bejelntés is, ami valószínűleg senkit nem ér meglepetésként. A Disney vezérigazgatója, Bob Iger a minap ugyanis elárulta a The Hollywood Reporternek, hogy Kevin Feige, a Marvel Filmes Univerzum feje fogja irányítani az X-Men-franchise-t is, miután a két óriáscég összeolvadása megtörténik várhatóan a jövő év elején:

Egyedül Kevin Feige erre a megfelelő személy. Persze óvatosan kell fogalmaznom, hiszen ez még mindig érzékeny téma a Foxos srácokkal, de szerintem ők is tudják, hogy ez a helyes lépés. Csak annak van értelme, ha a Marvel egy entitásként működik. Azzal senki nem jár jól, ha két Marvel világ létezik párhuzamosan.

Hogy pontosan mi lesz a következő két X-Men film sorsa még nem tudjuk, viszont Iger elárulta: Feige-nek már most rengeteg ötlete van a következő fázisokra. És arra a kérdésre, hogy Deadpool csatlakozhat-e valaha a Bosszúállókhoz sejtelmesen azt válaszolta: "Nem azt állítom, hogy biztosan ez az egyik ötlete közülük. De ki tudja?"

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.