Hirdetés

A Fox teljesen elkaszálhatja a Dark Phoenix és a New Mutants filmeket

|

Állítólag annyira borzalmas mindkettő, hogy nem merik megmutatni a világnak.

Hirdetés

A következő két X-Men film, a Dark Phoenix és a New Mutants produkciói meglehetősen ködösek voltak. Sok jót még egyik filmről sem hallottunk, csak annyit tudunk, hogy mindkettőnek csúsztatták a megjelenését az újraforgatások miatt. Most, hogy a Disney egyre közelebb kerül ahhoz, hogy bekebelezze a FOX-ot, arról kaptunk hírt, hogy elképzelhető, hogy teljes egészében kaszálják mindkét filmet.

Hirdetés

Noha a FOX-nak sikerült kiemelkedően jó Marvel adaptációkat készítenie az elmúlt évek során, sajnos olyan szerencsétlen balesetek is becsúsztak, mint a 2015-ös Fantasztikus négyes vagy az elődjeitől minőségben jócskán elmaradó X-Men: Apokalipszis. Minden jel arra utal, hogy a soron következő két mutánsmozi sem a kasszasiker kategóriába fog tartozni, hiába küzd a stúdió foggal-körömmel azért, hogy javítsanak a végeredményen.

A The New Mutants-nak még idén év elején kellett volna a mozikba kerülnie, a film már kapott is egy trailert 2017-ben. A kész filmet látva a FOX az "unalmas" és a "nézhetetlen" jelzőkkel illette Josh Boone alkotását és azonnal elrendelte a történet átdolgozását és a premier eltolását. A The New Mutants bemutatása így 2019. augusztusában várható, közel másfél évvel az eredeti dátum után. Már, ha bemutatják.

A stúdió először egy képregényekhez közelebbi adaptációt akart látni, ami főként az X-Men birtokon játszódott volna, a végén pedig egy őrrobottal küzdöttek volna meg hőseink. Aztán bejött Boone a képbe és egy sokkal sötétebb ötlettel állt elő, amire mosolyogva bólintottak rá a FOX fejesei. Később aztán lekókadt a szájukról a vigyor, amikor meglátták, hogy mit hozott össze a rendező. Ha ez önmagában nem jelentene elég problémát, akkor a Magikot alakító Anya Taylor-Joy rátesz még egy lapáttal. A színésznő a forgatásokon generálta az extra feszültséget, mert állítólag nem jött ki jól az egyik színésztársával. Persze valahol érthető is, hogy időről-időre kiakadnak a stábtagok, hiszen egy sokkal rövidebb produkcióra szerződtek.

Az X-Men: Dark Phoenix kapcsán nem tudunk ilyen részletes fejleményekkel szolgálni, de vélhetően ott sem sokkal rózsásabb a helyzet. Gyanús is volt, hogy teljesen kimaradt a Comic-Conról a film, pedig remek alkalom lett volna ott egy trailert villanatani. Ennek hiánya is ráerősít arra az új híresztelésre miszerint a FOX a két új X-Men film teljes elkaszálásán gondolkodik. Állítólag a Disneynek egyre nagyobb beleszólása van a FOX dolgaiba, annak ellenére, hogy az üzlet még nem ment végbe, és ők sincsenek elájulva az említett filmektől. Számukra fontos, hogy az X-Meneket előbb-utóbb beépítsék a Marvel Filmes Univerzumba és két bukásnak ígérkező alkotás csak hátráltatná őket ebben.

Ezeket a fejleményeket a Superhero Hype szolgáltatta és egy állítólag megbízható forrástól származnak. Az a napnál is világosabb, hogy nincs minden rendben az új X-Men filmek körül, de a törlésükről szóló híreket egyelőre azért kezeljük pletykaként. Ha a stúdió nem küldi mozikba a filmeket akkor biztosan több száz millió dollárt veszít, viszont, ha a kasszáknál megbuknak ezek az alkotások, akkor akár még nagyobbat is bukhatnak, hiszen marketingre is költeniük kell majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.