Hirdetés

Az IMAX cáfolta az új X-Men filmek törlését

|

Mégsincs akkora bajban az X-Men: Dark Phoenix és a The New Mutants, mint egyes pletykák sugallták.

Hirdetés

Miután a Fox részvényesei rábólintottak a Disney által felkínált összegre, amivel felvásárolják a stúdiót, szinte azonnal szárnyra kapott a pletyka miszerint az új X-Men filmek már nem láthatják meg a napfényt. Noha a híreszteléseket akkor sem vettük készpénznek, most bizonyossá vált, hogy az X-Men: Dark Phoenixet és a The New Mutantsot láthatjuk majd a mozikban. Legalábbis IMAX-ben mindenképpen.

Hirdetés

Az IMAX közzétette negyedéves profitjainak kimutatását, valamint a befektetők számára kihírdette a közeljövőben érkező filmek listáját. Ezen a listán az X-Men: Dark Phoenix és a The New Mutants is szerepeltek, 2019-re kitűzve. Mindkét film premierjét eltolták már korábban, de a most felfedett dátumok szerencsére nem mozogtak a legutóbbi változtatás óta. Így a Dark Phoenix 2019. február 14-én érkezhet a mozikba, míg a New Mutants 2019. augusztus 2-án debütál.

Josh Boone sajátos spin-offjának trailerét már szemügyre vehettük, ám Simon Kinberg első rendezése még húzza az agyunkat mielőtt felfedné magát. A filmbe eddig még csak azok a szerencsések kukkanthattak bele, akik kilátogattak a 2018-as CineEuropera. A Dark Phoenix ismét megkísérli feldolgozni azt a Jean Grey (Sophie Turner) köré épülő történetszálat, amivel az X-Men: Az ellenállás vége már próbálkozott, ám nem igazán járt sikerrel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.