Hirdetés

Zack Snyder fia értékelte az Igazság Ligáját

|

Az ifjabb Snyder szívesebben látta volna az apja által megálmodott verzióját a filmnek, de azért tetszett neki a Liga egyesülése.

Hirdetés

Habár az Igazság Ligája jelentős javulást mutat a Batman Superman ellenhez képest, továbbra is megmaradtak olyan hibák, amelyek megosztóvá tették a DC legújabb szuperhősfilmjét. Kifogások és bűnbakok pedig mindig akadnak, jelen esetben sokan a film utómunkáira beszálló Joss Whedont, valamint a Warner Bros.-t okolják a hibák miatt. Zack Snyder eredetileg egy jóval hosszabb filmet forgatott, amit a stúdió nyomására kellett kurtábbra fogni. Miután ez kitudódott nem is kellett sokat várni arra, hogy a rajongók petícióban követeljék a film rendezői változatát.

Hirdetés

De mit gondol a végtermékről a rendező fia? Jett Snyder az egyik közösségi oldalon osztotta meg véleményét apja és Joss Whedon közös munkájának eredményéről:

"Élveztem a filmet, bár az erőltetett humornak és a Warner belenyúlásának hála egyértelműen nem sikerült kihozni belőle a maximumot. A játékidő volt a legnagyobb fájdalmam, sok eseménynek hosszabb idő, és nem egy szempillantás alatt kellett volna lezajlania. De még így is szórakoztató darab, csak ajánlani tudom."

Persze nem volt kérdés, hogy az ifjabb Snyder az apja pártját fogja fogni és ezzel valószínűleg tovább szítja azt a mozgalmat, ami a hosszabb változatért lobbizik. Saját álláspontom ezzel kapcsolatban az, hogy az Igazság Ligája utolsó harmadán érződött az összecsapottság, szóval, ha ehhez a részhez vannak további jelenetek, akkor jöhet a bővített változat. Joss Whedon belepiszkálása viszont valószínűleg inkább használt, mintsem ártott a filmnek, hiszen mint kiderült az egyik legmenőbb jelenet is éppen az ő nevéhez fűződik.

Ti mit éreztetek a mozitermet elhagyva? Szerettetek volna még többet látni az Igazság Ligájából vagy meg voltatok elégedve a film hosszával?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.