Hirdetés

Petíció indult Az Igazság Ligája rendezői változatáért

|

Aláírásgyűjtés indult az interneten annak érdekében, hogy a rajongók megnézhessék Az Igazság Ligájának rendezői változatát is.

Hirdetés

A héten végre megérkezett a DC eddigi legnagyobb alkotása, Az Igazság Ligája, mely mint ahogyan az várható volt, elég megosztóra sikeredett. A kritikusok túlnyomó többsége egy átlagos alkotásnak látta Zack Snyder és Joss Whedon filmjét (a RottenTomatoes-on az összesített kritikák alapján 40%-on és 5,3 ponton áll), addig a rajongók két pártra szakadtak: vannak, akik szerint Whedon tette tönkre a filmet, mások szerint éppen ő mentette meg a produkciótÉppen ezért valaki már petíciót is indított, hogy adjanak ki egy rendezői változatot is, mint ahogyan azt tette a stúdió a Batman v Superman esetében.

Hirdetés

A petíció hosszú bekezdéseken át taglalja, hogy bár annak ellenére, hogy megérti Whedon és a stúdió döntését a játékidőt illetően, még is azt szeretné, ha a DVD és a Blu-Ray kiadványokon helyet kapna a Zack Snyder által megálmodott, 170 perces verzió is. Ezen kívül azt is szeretné, hogy ez a bővített verzió Junkie XL zenéjével, nem pedig Danny Elfmanével, ahogyan a rendező eredetileg is szerette volna.

A végén hozzáteszi, hogy ha nem szereted az ilyen alkotásokat, az nem a film vagy a rendező hibája, hanem csakis a tiéd. Snyder ugyanis egy mesteri alkotó, aki filmjeit gondolatébresztő témákkal, lélegzetelállító látvánnyal, allegóriákkal és szimbolizmussal ékesíti, amire Darren Aronofskyt kivéve senki más nem képes. 

A petíciót az alábbi linken keresztül érhetitek el, és írhatjátok alá ti is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.