Hirdetés

Zöld utat kapott a True Detective 4. évada, felfedték Jodie Foster partnerét

|

Az újonc Kali Reis több szempontból is izgalmas választás lett.

Hirdetés

Bár elsőre csak egy sima vállrándítást válthatott ki a többségből, amikor pletykálták hogy érkezhet A törvény nevében új évada, Barry Jenkins executive producer, Issa López showrunner, valamint az új főszereplő Jodie Foster miatt egyre ígéretesebbnek tűnik a projekt. Időközben az is kiderült, hogy a történet Alaszkában fog játszódni, és a Night Country alcímet fogja viselni az évad, valamint hogy az HBO hivatalosan is zöld utat adott a következő szezonnak Jodie Foster főszereplésével.

Hirdetés

Foster megkapta a nyomozópartnerét is Kali Reis személyében, aki eddig csak a Catch the Fair One című filmet tudhatja maga mögött, ám a castingja sok szempontból zseniálisnak ígérkezik. Egyrészt, az említett filmben Reis egy bokszolót alakít, aki egy szexkereskedő hálózatba épül be, hogy megtalálja elveszett testvérét. A Catch the Fair One-ban nyújtott alakításáért a 37. Independent Spirit Awardson legjobb női főszereplő kategóriában kapott jelölést.

Másrészt Reis a valóságban indián felmenőkkel dicsekedhet, ami szintén passzolni fog a negyedik évad előrevetített történetéhez és mitológiájához. Reis egy fiatal, tettekre kész újonc zsarut alakíthat majd Foster tapasztalt rókája mellett, ami alapján egy érdekes nyomozópáros dinamika várható.

Ti esetleg láttátok már a Catch the Fair One-t? Szerintetek Reis megállja majd a helyét Foster mellett?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.