Hirdetés

7 film, ami érdekelhet 2019. májusában

|

A jó idő közeledte se szegje kedvünk, hogy beüljünk a moziba néhány filmre, hiszen Pikachu és Godzilla is feltűnik a vásznon, valamint kapunk horrorfilmet, Disney kalandot és szerelmes filmet egyaránt.

Hirdetés

Igazán változatos filmfelhozatal vár majd minket májusban a mozikban: akad majd horror és thriller is, amin kaparhatjuk a székkarfát, John Wick harmadjára is szétrúgja a rosszarcok fenekét, Will Smith kéken csillogva kívánságokat teljesít, Godzilla pedig összeakasztja bajszát a többi felhőkarcolónagyságú fenevaddal. Lesz miből válogatni!

Hirdetés

Pokémon: Pikachu, a detektív - május 9. 

A legikonikusabb pokémon, Pikachu detektívként tűnik fel első élőszereplős filmjében, aki főhősünknek, Timnek segít eltűnt apja keresésében és nyomoznak egy egyre komplexebb bűnügy miatt. Pikachu nemcsak beszél, de maga Ryan Reynolds szólaltatja meg (magyarul pedig Nagy Ervin), a fiatal Timet pedig Justice Smith (Jurassic World: Bukott birodalom) játssza el. Ha a népszerű videojátékokon és anime sorozatokon alapuló film bevonzza mindazokat a mozikba, akik gyerekkorukban ezen a rajzfilmen nőttek fel, akkor a siker valóban garantált.


Brightburn: A lángoló fiú - május 9. 

Mi történt volna, ha Superman gyerekkorában az emberek ellen fordul? Ezzel az abszurd felvetéssel él a  Brightburn - A lángoló fiú, ami szuperhősös köntösbe öltöztet egy horrortörténetet. A sztori szerint főhősnőnk rátalál egy rejtélyes földönkívüli gyermekre, akit örökbe fogad, de miután kezd felcseperedni a fiú, egyre furcsábban kezd viselkedni: köpenyben és maszkban kezdi meg a szomszédság legyilkolását. James Gunn jegyzi producerként a filmet, A galaxis őrzői filmek után bizakodunk benne, hogy rossz filmhez nem adja a nevét.


John Wick: 3. felvonás: Parabellum - május 16. 

Keanu Reeves harmadszor is visszatér John Wick bőrébe bújva, hogy még látványosabb helyszíneken még extravagánsabb stílusban tegye el láb alól a rosszfiúk hadait. A két akciófilm sikere után a trilógia záró darabjában nem csak a jól megszokott szereplőgárda tér vissza, hanem új arcok is felbukkannak, így a stáblista olyan neveket tartalmaz, mint Ian McShane, Laurence Fishburne, Halle Berry, Lance Reddick, Robin Lord Taylor, Mark Dacascos, Jason Mantzoukas és Anjelica Huston. A történet ott veszi fel a fonalat, ahol a második rész véget ért: John Wick menekülésre kényszerül, hiszen vérdíjjal a fején profi bérgyilkosok tucatjai eredtek a nyomába.


Aladdin - május 23.

A Szépség és a Szörnyeteg, A dzsungel könyve és a kevésbé sikeres Dumbó után egy újabb klasszikus Disney rajzfilm feldolgozása érkezik a mozikba, ami ez esetben Aladdin és a csodalámpa történetét faragja élőszereplős történetté. A Guy Ritchie által rendezett alkotásban Will Smith öltheti magára a lámpás lakójának, Dzsininek a szerepét, a címszereplőt Mena Massoud (Jack Ryan) kelti életre, a hercegnő szerepét pedig Naomi Scott (Terra Nova, Power Rangers) kapta. Egy új élmény?


Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány - május 23.

A hírhedt sorozatgyilkosról, Ted Bundy-ról készült film, aminek forgalmazási jogát megvásárolta magának a Netflix, az egyik legnagyobb streaming szolgálgató, de ennek ellenére a mozik kínálatába is bekerül. Ennek köszönhetően a mozik vásznán is tanúja lehetünk, mennyire alakítja jól (avagy rosszul) Zac Efron az utóbbi évtizedek egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosát. 


Godzilla II: A szörnyek királya - május 30. 

Május végén ellepik a mozikat a felhőkarcoló méretű szörnyek, közöttük ott lesz majd Godzilla is, aki összeméri erejét a többi félelmetes lénnyel. Az első film rettegett bestiája válik az emberiség utolsó reményévé. Az első részből visszatér Ken Watanabe és Sally Hawkins, újként csatlakozik Vera Farmiga, Kyle Chandler, Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Thomas Middleditch és Charles Dance.


Mami - május 30. 

Még épp a nyár kezdete előtt befut egy újabb Bloomhouse thrillere, aminek ijesztő figuráját nem más kelti életre, mint az Oscar-díjas Octavia Spencer. Ő Sue Ann, egy ohiói városkában él, első ránézésre egy kifejezetten kedves, ártalmatlan középkorú nő. Vele ismerkednek össze főszereplőink, egy csapat fiatal, akiknek hamar rá kell jönniük, hogy valami nagyon nincs rendben a nővel. Hamar megbánják, hogy elfogadták a nő meghívását, hiszen a házibulija hamar igazi rémálommá válik.


További premierek (a változtatás joga fenntartva):

Két lépés távolság (Five Feet Apart) - május 2.
Manou, a legsirályabb fecske (Manou the Swift) - május 2.
Lords of Chaos - Sötétség gyermekei - május 2.
A vörös ügynök (Red Joan) - május 2.
Csaló csajok (The Hustle) - május 9.
A művészet templomai: Leonardo 500 - május 9.
Undipofik (Uglydolls) - május 16.
Erdei boszorkány - Tűzpróba (Vildheks) - május 16.
A gyermek (The Holein the Ground) - május 23.
Fájdalom és dicsőség (Dolor y gloria) - május 23.
Domino - május 30.
Cinderella - május 30.
Éretlenségi (Booksmart) - május 30.
A szavak ereje (Sometimes Always Never) - május 30.

Ezek a kiemelt májusi filmek, a teljes 2019-es premiernaptárunkat pedig a linkre kattintva böngészhetitek. Ti miket fogtok mindenképpen megnézni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.