Hirdetés

8 mozis film, ami érdekelhet augusztusban

|

Folytatódik Jason Statham cápakalandja, érkezik egy újabb DC-film, Denzel Washington pedig harmadjára is a védelmünkre kel. A következő négy hétben is lesz mit nézni a mozikban.

Hirdetés

A fentebb említett filmek mellett (Meg 2, Kék Bogár, A védelmező 3) azért lesz más is az augusztusi kínálatban - már ha a színészek és a forgatókönyvírók sztrájkja miatt nem csúsztatja el valamelyik stúdió a premiert. Egyelőre nincs miért aggódni, hiszen továbbra is augusztusban érkezik Seth Rogen Tini Nindzsa Teknőcök-filmje, Neil Blomkamp játékadaptációja, a Gran Turismo, valamint egy különleges bosszúfilm, a Kivert kutyák, és két horror, A félelem fészke és a Valami van az ablakban.

Nézzük meg egy kicsit részletesebben is a felhozatalt!

Hirdetés

Augusztus 3. Meg 2: Az árok

Statham nem hagyott fel tengermélyi kalandozásaival, így ezúttal Ben Wheatley (A Manderly-ház asszonya, 2020) rendezői felügyelete alatt száll szembe a fenyegetéssel. Már nem csak a tenger ragadozó fenevadai, de egy bányavállalat is a nyakukon van, ezért rendkívül ügyesen kell manőverezni, hogy elkerüljenek minden komplikációt. Statham mellett feltűnik többek között Cliff Curtis (Avatar: A víz útja, Álom doktor) és Sienna Guillory (Eragon, A kaptár filmek) is. 

Augusztus 3. A félelem fészke                 

A nyolcéves Peter (Woody Norman) furcsa zajokat hall a szobájában, de a szülei azzal nyugtázzák az egészet, hogy csak képzelődik. A kisfiú sejtése szerint a szülők titkolnak előle valamit, és emiatt meginog a beléjük vetett bizalma. Ez viszont beláthatatlan következményekkel jár, ugyanis így nem csak Peter, de a szülők élete is veszélybe kerül. Az édesanyát Lizzy Caplan (Masters of Sex), az édesapát pedig Antony Starr (The Boys) alakítják, a kritikánkat már olvashatjátok róla

Augusztus 10. Gran Turismo

Neill Blomkamp ezúttal a játékadaptációk műfajában próbálja ki magát, a történet alapjául szolgáló videojáték pedig nem más, mint a Gran Turismo. Jann (Archie Madekwe) egy profi játékos, aki eddig csupán a virtuális világban rótta a versenypályákat. Eredményeit látva viszont felkínálnak neki egy lehetőséget: kipróbálhatja magát a valós körülmények között a volán mögött. Madekwe mellett érdemes még Orlando Bloom, David Harbour és Djimon Hounsou nevét is megemlíteni, akik szintén fontos szerepet kaptak a történetben.

 

Augusztus 10. Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz

2014 után ismét próbát tesznek a Tini Nindzsa Teknőcök nagyjátékfilmes megvalósításával, ám ezúttal a forgatókönyvért két kompetensebb filmes, Seth Rogen és Evan Goldberg felel. Hőseinknek egy bűnszövetkezettel kell megküzdeniük, miközben az is céljuk, hogy mint minden fiatal srácot, úgy őket is elfogadja a környezetük. A bűnszövetkezetnél azonban vannak nagyobb problémák, ugyanis kiderül, hogy egy mutáns hadsereg fenyegeti a világot. Az eredeti szinkronhangok között van Jackie Chan, Seth Rogen, Paul Rudd, Ice Cube, Rose Byrne, John Cena, Giancarlo Esposito és Maya Rudolph.

Augusztus 10. Valami van az ablakban

Balesetet szenved egy baráti társaság, ahol az egyikük belehal a sérüléseibe. A gyászoló túlélők elhatározzák, hogy elutaznak egy csendes, vidéki nyaralóba, de a kiruccanásuk korántsem lesz zavartalan. Feltűnik a színen egy rejtélyes, álarcos alak, aki a lehető legelvetemültebb módokon kezdi el terrorizálni őket. A kiléte ismeretlen, a motivációja csupán sejthető. Alex Herron (Menekülj!) filmjében Annie Hamiltont, Morten Holstot, Anna Bullardot, Rory Grantet, Rachel Fowlert, Jóel Sæmundssont és Vanessa Borglit láthatjuk a főbb szerepekben.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Augusztus 17. Kék Bogár

Jaime Reyes (Xolo Maridueña - Cobra Kai) frissen végzett egyetemistaként próbál szerencsét a nagybetűs életben, amikor váratlanul a keze ügyébe kerül egy ősi múltból származó, idegen eredetű biotechnológiai szuperfegyver, a szkarab. Valójában a szkarab választotta ki Reyest valamilyen oknál fogva, sőt még testpáncéllal és egy rendkívül fejlett technikájú fegyverarzenállal is megajándékozza őt. A Kék Bogár a DC legújabb képregényfilmje, mely egy újabb szuperhőst ismertet meg a szélesebb közönséggel. A filmet Angel Manuel Soto rendezi, a színészgárdát pedig Susan Sarandon, Adriana Barraza, Becky G. és George Lopez erősítik.

Augusztus 17. Kivert kutyák

Bosszúfilm kutyákkal? Nem sok film készült ezzel a koncepcióval, de ha belegondolunk, van létjogosultsága. Az alapsztori igazából annyi, hogy néhány kutyus összefog, hogy bosszút álljon a velük kegyetlenül bánó gazdáikon. Kerek, egyszerű, izgalmas elgondolás. Na, meg egy pindurit alpári. Az eredeti szinkonhangok között hallhatjuk többek között Jamie Foxxot, Isla Fishert és Will Ferrellt. A rendezői feladatokat Josh Greenbaum látta el.

Augusztus 31. A védelmező 3.

Már-már elhitte magának Robert McCall (Denzel Washington), hogy végre nyugdíjba vonulhat, amikor csendes dél-olaszországi lakóhelyén is felüti a fejét a gonosz. Denzel papának pedig nincs más választása, - Antoine Fuqua (A védelmező 1-2, Kiképzés) rendezésében - ismét szembe kell nézni a maffia fenyegetésével, mely számtalan ember életét veszélybe sodorhatja. 

Ti melyik premiert várjátok a legjobban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.