Hirdetés

Vitaindító: ti örülnétek egy női hősökből álló Marvel-csapatfilmnek?

|

Mit szólnátok hozzá, ha a Marvel bejelentené, hogy a Marvel Kapitány és a Fekete Özvegy után egy női szuperhőscsapatnak is készítene filmet? Beszéljétek ki velünk!

Hirdetés

Sok rajongó szerette volna Carol Danverst, azaz Marvel Kapitányt a saját mozifilmjében és kedvenc hőseink körében látni, idén pedig mindkettőre sor fog kerülni. Rengetegen követelték, hogy a Bosszúállók oszlopos tagja, Fekete Özvegy saját önálló kalandban bizonyíthasson, a Marvel Studios végül ennek kapcsán is beadta a derekát és meg fog valósulni Scarlett Johanssonnal a projekt. A következő cél, amiért nem csupán a nézők egy része, de maguk a színésznők is kampányolnak, az egy női karakterekből álló csapatfilm elkészülése, amelynek szintén jó esélye van, hiszen a vállalat elnöke, Kevin Feige hajlott az ötletre. 

Hirdetés

A korábbi nyilatkozatok arra utalnak, hogy a Marvel Filmes Univerzum negyedik fázisában a női hősök dominálnak majd, ez pedig remek táptalajt biztosíthatna egy all-star showra. Jelentkezők pedig bőven akadnának rá: ott van a Fekete Özvegy (Scarlett Johansson), Marvel Kapitány (Brie Larson), Maria Hill (Cobie Smulders), Sharon Carter (Emily VanCamp), Skarlát Boszorkány (Elizabeth Olsen), Gamora (Zoe Saldana), Nebula (Karen Gillan) Valkűr (Tessa Thompson), Sif (Jaimie Alexander), Shuri (Letitia Wright), Okoye (Danai Gurira), Mantis (Pom Klementieff), Darázs (Evangeline Lilly), Pepper (Gwyneth Paltrow) és Jane (Natalie Portman) - persze a jelöltek egy része a Bosszúállók: Végjáték eseményeitől is függ. 

De mi lenne a csapat összeállásának oka? Egy Földet megtámadó vírus? Varázslat? Valami intergalaktikus bajnokság? Egy alternatív univerzum, ahol csak csajok rendelkeznek szupererővel? Netalántán egy női gonosz, aki elmeuraló képességével maga mellé állítja a hasonló nemű hősöket? Egy tehetséges író könnyedén megoldhatná a dolgot úgy, hogy ne érződjön izzadságszagúnak a próbálkozás. Elvégre a képregények történelmében nem is egy példa volt már erre. A legelső a Lady Liberators volt, amely 1970-ben bukkant fel a The Avengers #83-ban, Roy Thomas írásában (Enchantress volt benne a fő ludas az elmeirányítással), de ott volt többek között a Marvel NOW! részeként 2013-ban debütált Fearless Defenders (Valkűr rakott össze földi hősökből egy valkűrcsapatot) és a Secret Wars keretében kiadott, 2015-ös A-Force is, amelyet G. Willow Wilson és Marguerite Bennett írók követtek el. De felhozhatnánk példának a Marvel Rising: Secret Warriors animációs filmet is, amely javarészt szintén erre a megoldásra fókuszál (többek között Spider-Gwent, Ms. Marvelt, Quake-et, America Chavezt és Squirrel Girlt is felvonultatva). 

A kérdések adottak: nektek lenne rá igényetek? Vagy inkább legyenek csak ezek a csapatfilmek koedukáltak? Írjátok meg kommentben a véleményeteket, de azt szeretnék, ha korrekt, kulturált beszélgetés alakulna ki a témáról és nem csapna át veszekedésbe/személyeskedésbe. Köszönjük!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.