Hirdetés

Szavazz: melyik decemberi tartalmat várod a leginkább?

|

A mozik és a streaming platformok is egy rakás néznivalóval készülnek az év utolsó hónapjára, a kérdés már csak az, hogy mi lesz közülük a legnépszerűbb. Ti miket fogtok biztosan megnézni?

Hirdetés

Ha követitek a 2022-es nagy filmes premiernaptárunkat, akkor jól tudjátok, hogy a filmforgalmazók milyen premierekkel készülnek decemberre: lesz többek között betörőket megvirgácsozó Mikulás (Vérapó), rappelő juhász (Larry), vakmerő cicus (Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság), magyar fantasy (Átjáróház), régóta várt folytatás (Avatar: A víz útja), Whitney Houston életrajzi film (I Wanna Dance with Somebody), kellemetlen vendégek (A látogatás), skandináv dráma (Isten földje), családi film (A varázsfuvola) és az Oldboy rendezőjének újdonsága (A titokzatos nő) is.

Előreláthatóan mindenki talál majd neki tetszőt a decemberi mozikínálatban, és ha mégsem, a streaming szolgáltatók mindent bevetnek azért, hogy őket válasszuk inkább. 

Hirdetés

A Netflix kiemelt címei között van sok más mellett a Dragon Age: Feloldozás, a Sonic Prime, az Emily Párizsban 3. évada, a Vaják: A vér eredete című előzménysorozat, míg az HBO Max a Gossip Girl 2. évadával, Az Úr sötét anyagai 3. évadával és a Doom Patrol 4. szezonjával készül. A Disney+-ra várhatóan jön az Éjszaka a múzeumban animációs kaland, az Ecc, pecc, ki lehetsz? című whodunit, valamint az A nemzet aranya sorozat is, szóval adja magát a kérdés: mely tartalmakat várjátok a leginkább? A szavazást két részre bontottuk: alább a mozis bemutatókra szavazhattok...

...itt pedig a decemberi streaming-tartalmakra voksolhattok. 

Örülnénk neki, ha kommentben bővebben is kifejtenétek, hogy melyik tartalmat miért várjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.