Hirdetés

Thoros és Obi-Wan Kenobis premierekkel erősít a Disney+ Day

|

Többek között a Thor: Szerelem és mennydörgés, valamint az Obi-Wan Kenobi sorozat werkfilmje is felkerül szeptember 8-án a Disney+ platformjára.

Hirdetés

Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, The Simpsons. Csak néhány név a Disney+ kínálatából, ami képviseltetni fogja magát több újabb premierrel is a Disney+ Day alkalmából a streamingszolgáltatón. Cikkünkben összegyűjtöttük a legfontosabb címeket, melyek között akad sorozat, werkfilm, dokumentumfilm és játékfilm. 

Hirdetés

Thor: Szerelem és mennydörgés

Ekkor debütál a Disney+-on a mozikban már bemutatott új Taika Waititi-féle Thor-film, a Szerelem és mennydörgés, amiről a Ragnarökhöz hasonlóan megosztóan vélekedett a közönség. A negyedik filmben visszatér Jane Foster (Natalie Portman), de újoncként végre Christian Bale is kipróbálhatja magát az MCU-ban, aki a főgonoszt, az istenölő Gorrt alakítja. Vele kell tehát Thornak és Jane-nek szembeszállnia - ezúttal már IMAX Enhanced verzióban.

Assembled: Így készült a Thor: Szerelem és mennydörgés

Többek között Taika Waititi, Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale és Tessa Thompson beszámolóit hallgatva kukkanthatnak be a nézők a Thor: Szerelem és mennydörgés kulisszái mögé, melynek során exkluzív forgatási felvételeknek és mélyinterjúknak lehetnek szem-és fültanúi.

Obi-Wan Kenobi: Egy jedi visszatérése

A legújabb Thor-filmhez hasonlóan a Kenobi-sorozat is kap egy kulisszatitkokat bemutató werkfilmet, melyben többek között a széria kreátora, Deborah Chow lesz a segítségünkre. A film lerántja a leplet arról, hogy mi a titka egy több generációt magába foglaló történet szenvedélyes, de tiszteletteljes megvalósításának.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Üdvözlet a klubban

Az új Simpson-család rövidfilm elsősorban Lisa Simpsonra fókuszál, aki amellett, hogy hercegnő szeretne lenni, ráeszmél arra, hogy nem is olyan ördögtől való gondolat, ha valaki rosszalkodik.

Tierra Incógnita

Eric Dalaras (Pedro Maurizi) gyerekkorában elvesztett szülei után kezd el nyomozni, akiket legutoljára a cabo qwerti Tierra Incógnita horrorparkban láttak. Küldetése során amellett, hogy megismer egy titokzatos világot, szembe kell néznie a félelmeivel, hogy megtalálja azokat a válaszokat, amiket keres.

Most pedig jöjjön néhány Disney+ Day-en bemutatkozó alkotás, amit már korábban bejelentettek:

Pinokkió

Élőszereplős feldolgozás készül a jól ismert fabábu (Benjamin Evan Ainsworth) történetéből az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében. Tom Hanks alakítja Gepettót, Joseph Gordon-Levitt Tücsök Tihamért, Cynthia Erivo a Kék Tündért, Keegan-Michael Key a "becsületes" Johnt, Lorraine Bracco az új karaktert, Sofia Sirályt, Luke Evans pedig a Kocsist. (A félreértések elkerülése végett, igen, lesz egy Giullermo del Toro-féle Pinokkió-adaptáció is, csak az a Netflixre készül.)

Amazon: Ügyvéd új rész

Míg Jennifer Walters (Tatiana Maslany) civilben ügyvédként tevékenykedik, addig "inkognitóban" nagyra nőtt Hulkként tölti mindennapjait. Az ő kalandjait mutatja be Kat Coiro és Anu Valia kilencepizódos sorozata, az Amazon: Ügyvéd, melyben Maslany mellett feltűnik Mark Ruffalo, Benedict Wong, Tim Roth valamint Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass és Renée Elise is.

Verdák az utakon

A Verdanimációk: Matuka meséit követően ismét sorozatformátumban tér vissza a Verdák-univerzum, ám ezúttal már McQeen is a főszereplők közé sorolható Matukával az oldalán, akiknek utóbbi testvérével kell találkozniuk Kipufogó Fürdőtől keletre. Számos új karakterrel és helyszínnel kecsegtet a Verdák az utakon, melynek rendezői feladatát Steve Purcell, Bobby Podesta és Brian Fee látják el.

Felnőtté válás

Hibrid dokumentumfilm-sorozat készül a kamaszkor kihívásairól Brie Larson és a Culture House produceri felügyeletével. A harmincperces epizódok olykor narratív eszközökkel élve, olykor bizalmas interjúkon keresztül mutatja be a tinédzserek nehézségeit. Előkerül a családi háttér és az önfelfedezés kérdésköre, de megvizsgáljuk a fiatalokat ért társadalmi hatásokat is. A történéseket néhány 18 és 22 év közötti fiatal szemszögéből követhetjük végig.

Fantasztikus kalandok Bertie Gregoryval

A National Geographic BAFTA-díjas rendezője és felfedezője, Bertie Gregory kalauzolja el a nézőket az állatok világába a legújabb sorozatában. Ebben az évadban többek között ellátogatunk az Antarktisz kietlen vidékére, megismerhetjük a zambiai oroszlánok életét és megkeressük minden idők legnagyobb bálnacsapatát.

Esküvői szezon

Katie (Rosa Salazar) és Stefan (Gavin Drea) egy esküvőn szeretnek egymásba, ám előbbinek már van főlegénye. Ennek ellenére viszony alakul ki közöttük, és két hónappal később Katie esküvőjén valaki meggyilkolja új férjét és egész családját. A kérdés már csak az, hogy ki tette: a rendőrség szerint Stefan a bűnös, ám szerinte Katie követte el a gaztettet.

Mike

Sorozat készül Mike Tyson bokszoló hullámvölgyekkel teli karrierjéből, melyben mélyére ásunk azoknak az eseményeknek, amik nagyban meghatározták, hogy a sportoló hatalmas népszerűségnek örvend-e éppen, vagy adott esetben kitaszított. A nyolcrészes széria kitér a média hatalmára, a vagyoni megosztottságra és az osztálykülönbségek kérdéskörére, melyek jelentősen befolyásolták Tyson karrierjét és magánéletét.

Titeket melyik cím fogott meg a felsorolásból?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.