Hirdetés

Stephen King új részt írhat A setét torony-sorozathoz

|

A jövőben újabb történettel egészülhet A setét torony-könyvsorozat, legalábbis Stephen King nem zárkózik el az ötlettől.

Hirdetés

Stephen King könyveinek adaptációi egymás után jönnek: a Gerald's Game, az Az és A setét torony mindössze csak az utóbbi hónapok termései. Az utóbbi alapjául szolgáló könyvsorozat legutóbbi, amolyan "négy és feledik" része hazánkban 2013-ban jelent meg Átfúj a szél a kulcslyukon címmel. Az Idris Elba és Matthew McConaughey főszereplésével készült filmadaptáció nem aratott éppen osztatlan sikert, de a rajongók várják a beígért tévésorozat-változatot is, hátha az jobban sikerül.

 

Hirdetés

A jövőben azonban akár a könyvsorozat is újabb kötettel bővülhet. Stephen King ugyanis a közelmúltban egy kérdezz-felelek alkalmával egy rajongó érdeklődésére reagálva azt válaszolta, hogy lehet róla szó - de semmi biztosat nem mondott.

Íme a videó a kérdésről és a válaszról:

 

Külön érdekesség, hogy King egyszer már befejezte ezt a történetet: a sorozat címét viselő hetedik rész, A setét torony 2007-ben jelent meg Magyarországon. Ezután döntött úgy a szerző, hogy még kiegészíti a sorozatot, és megírta a fent már említett Átfúj a szél a kulcslyukon címűt. Így most, hogy tudni lehet, King nem zárkózik el egy újabb könyvtől, már csak az a kérdés, hogy egy újabb kiegészítő kötetben vagy egy tényleges folytatásban gondolkozik-e.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.