Hirdetés

Harley Quinn: Egy nagyon problémás valentin-napi különkiadás - Kritika

|

Vigyázzatok, nehogy apu, vagy anyu benyisson, miközben nézitek!

Hirdetés

A Harley Quinn animációs sorozat évadról évadra bemutatja, hogy egy ilyenfajta sorozathoz nem elég egy merész koncepció, hogy a szuperhősös témát átültetjük egy véres, trágár, provokatív, felnőtteknek szóló megrajzolt történetbe. Ide bravúros írásra, kiváló humorérzékre és épkézláb témákra, nem mellesleg háromdimenziós karakterekre is szükség van, hogy legalább minimális létjogosultsága legyen, hogy miért is nézzük a sokadik saját magán röhögő szuperhősös marhaságot (én az esetekben többségében ezt már nem látom).

Hirdetés

Jómagam írtam az első két évadról, majd a harmadik szezonról is, ami már vesztett abból a frissességből, ami a 2019-es indulásakor jellemezte a szériát, de még mindig meg tudott nevettetni, értékeltem a kreativitását, ezért nem is volt rá okom, hogy ne optimistán viszonyuljak az Egy nagyon problémás valentin-napi különkiadáshoz. A történet egy mondattal le is tudható, miszerint Harley a szerelmének, Méregcsóknak a lehető legjobb Valentin-napot szeretné összehozni, ami nem pontosan úgy sül el, ahogy eredetileg szándékában állt.

Mire számítsunk ettől a különkiadástól? Nagyon sok szexelős, közösülős, szerelmeskedős, hancúros, etye-petyés, buja, unga-bungás poénra. Az én primitív humorérzékem elvárásait ilyen témában egyszerű prosztó viccekkel is ki lehetne elégíteni (értitek), de a Harley Quinn szokásához híven ehhez a témához is kreatívan áll. Akkora őrületté válik fokozatosan a történet, hogy a vége felé már csak az agymenés méretétől (és más dolgok méretétől) is megmarad arcunkon a széles mosoly. Nagy szerepet kap kedvenc gógyi-gonosz figurám, Bane, de kis párkapcsolati interjúk is színesítik az epizódot, ahol különböző karakterek beszélnek megismerkedésükről.

A harmadik évadban felvezetett párkapcsolati téma kapcsán pedig - amennyire egy 40 perces sztori megengedi - megint csak elhangzanak apró bölcsességek. És számomra külön szimpatikus, hogy a Harley Quinn pont azt mutatja be (a harmadik évad óta) hogy nincs tökéletes, konfliktusmentes párkapcsolat, mindig lesznek összezördülések, problémák, amiken dolgozni kell. És minden meghitt pillanat között akadnak majd olyan civódások, amiknek megoldása sok érzelmi energiát kíván majd meg.

Terebélyes szórakozást nyújthat azoknak az Egy nagyon problémás valentin-napi különkiadás, akik eddig is odavoltak a Harley Quinn sorozat humoráért, és nem képesek megunni ezt a meganimált csajos párost, akik sokadik epizódja teszik, amihez épp kedvük szottyan. Valójában tényleg csak annyiban különbözik ez a különkiadás az eddigi epizódoktól, hogy hatványozottan több az erotikával kapcsolatos humor. Nem biztos, hogy mindenki ilyen témára vágyik a leginkább, de hát kinek a pap, kinek a...

Harley Quinn: Egy nagyon problémás valentin-napi különkiadás

Kinek Ajánljuk
  • Akik amúgy szeretik a Harley Quinn sorit.
  • Akiknek belefér egy nagy adag pajzán humor...
  • ...vagy egyenesen elvárják.
Kinek Nem
  • Prűdeknek.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.