Halloween (1978) - PuliCast Filmklasszikusok

|

Mitől volt olyan ijesztő ez a maszkos krapek a '70-es években?

A Puliwood podcastjének különkiadásában a filmes hírek és a Hollywoodból áradó botrányok helyett a múltba révedünk, elismert filmklasszikusok kerülnek adásonként az asztalra. A múltkori horrorfilmes hírekkel telített adás után, a halloweeni hangulatból még nem kiszakadva, az egyik leghíresebb slasher filmet porolta le Attila és Balázs, az 1978-as Halloween - A rémület éjszakáját.

A kéthetente érkező hírkibeszélők mellett néha jelentkezünk filmklasszikusokat megcélzó bónuszadásokkal is: sorra került már a Casablanca (1942), az Ének az esőben (1952), a Halálos fegyver (1987) és a Reszkessetek, betörők! (1990), érdemes azokat is visszahallgatni, hiszen sosem késő egy-két infóval gazdagabbnak lenni egy meghatározó filmről. Most pedig következzék halloween alkalmából a Halloween: 

A PuliCast elérhető az RSS alapú podcast appokban, Spotify-on és az Apple podcast appjában is.

Kövess Facebookon, hogy ne maradj le semmiről! Illetve Instagramon és TikTokon is! A PuliCast elérhető az RSS alapú podcast appokban, Spotify-on és az Apple podcast appjában is.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.