Reszkessetek, betörők! (1990) - PuliCast Filmklasszikusok

|

Reszkessetek, podcasthallgatók!

A Puliwood podcastjének különkiadásában a filmes hírek és a Hollywoodból áradó botrányok (mint például Ridley Scott kifakadásai vagy Vin Diesel érzelmi zsarolása) helyett a múltba révedünk, elismert filmklasszikusok kerülnek adásonként az asztalra. A Casablanca és az 1978-as Halloween után egy... milyen egy... A karácsonyi filmmel készültünk nektek, a Reszkessetek, betörők! első részével.

A Filmklasszikus részleg hangadó duója, Attila és Balázs átveszik, hogyan is készült el a karácsonyi filmek egyik legikonikusabb darabja, illetve azt is megpróbálják megfejteni, hogy-hogy ez az ünnepi tematikájú film lett ilyen világszinten felkapott.

A PuliCast elérhető az RSS alapú podcast appokban, Spotify-on és az Apple podcast appjában is.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.