Hirdetés

A Hill-ház szelleme készítőjének következő projektje is a Netflixnél landolt

|

És amint azt sejteni lehetett, ismételten horrorban fog utazni.

Hirdetés

Mike Flanagan filmrendező már egy ideje jó kapcsolatot ápol a Netflix-szel, hiszen hozzájuk készítette el a Hill-ház szellemét, valamint A Bly-udvarház szellemét is - legközelebb pedig ismét egy adaptációt fog a streaming szolgáltató számára készíteni: ezúttal Christopher Pike regényeit veszi alapul.  

Hirdetés

A rendező a saját twitter-oldalán jelentette be a hírt, miszerint következő projektje egy 1994-ben útjának indult regényfolyam sorozattá formálása lesz, melynek első kötetének címe The Midnight Club volt. Christopher Pike regénysorozata olyan fiatalokról szól, akik valamilyen halálos betegséggel küzdenek és egy hospice-ban töltik hátralévő napjaikat. Öt fiatalt fogunk nyomon követni, akik minden éjszaka összegyűlnek, hogy horrortörténeteket meséljenek egymásnak, egy éjjel pedig ígéretet tesznek egymásnak: aki leghamarabb meghal, az megpróbál majd kapcsolatot létesíteni velük a túlvilágról. 

Flanagan állítása szerint már tinédzserkorában nagy rajongója volt ennek a sorozatnak, úgyhogy fogalmazhatunk úgy, hogy igazi álommunka ez most a számára. És ha már álom, úgy igazán frappánsra sikerült az egyik színészválasztás is, ugyanis azt már most tudni, hogy a Rémálom az Elm utcában első részének főszereplője, Heather Langenkamp (az alábbi képen) is tiszteletét teszi majd a sorozatban. A rendező elmondása szerint ő fogja megformálni a hospice rejtélyes üzemeltetőjét, akivel erős tippem, hogy meggyűlik majd a bajuk a főszereplő tinédzsereknek (vagy rossz úton járok? Ha olvasta valaki közületek a könyvet, javítson ki!)

Rajta kívül még főszerephez jut Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, William Chris Sumpter, Aya Furukawa (Ház az erdő mélyén), Annarah Shephard és Sauriyan Sapkota is, valamint Zach Gilford (A megtisztulás éjszakája: Anarchia), Samantha Sloyan (A Hill-ház szelleme), és Matt Biedel (Narcos: Mexikó). A sorozatot az Intrepid produkciós céggel fogja közösen fogja készíteni (Flanagannel állandó partnerek), a tervek szerint tíz epizódból fog állni és bár pontos dátum még nincsen kitűzve, ahogyan az sem, hogy mikor kezdik el a forgatást, ígérete szerint amint lesz további információ, azonnal közli is. 

Persze addig sem maradunk Flanagan-sorozat nélkül. Még idén érkezik - szintén a Netflixre - a Midnight Mass című szériája, ami egy külvilágtól elzárt kis szigeten játszódik, ahol a lakók élete alaposan felborul egy rejtélyes, ám karizmatikus fiatal pap érkezésével. Nem győzzük várni mindkét alkotását!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.