Hirdetés

Elkezdődött a misztikus horrorsorozat, a Midnight Mass forgatása

|

Mike Flanagan, a feltörekvő horror-fenomén újabb rejtelmes sorozatot készít.

Hirdetés

Mike Flanagan produkcióról produkcióra képes magát felülmúlni, elkápráztatni minket. Az Oculus, a Hush, az Ouija: A gonosz ébredése vagy a Gerald's Game után a közel fantasztikus A Hill-ház szelleme sorozat győzte meg a fejeseket afelől, hogy ő a tökéletes rendező Stephen King Álom doktor regényének adaptáláshoz. Már a mozikba került változat is nagyszerű volt, de a legátfogóbb élményért a háromórás, rendezői változatot ajánljuk számotokra. A minap pedig maga Flanagan jelentette be, hogy elkezdődött a legújabb horrorsorozata, a Midnight Mass forgatása.

Hirdetés

Az író-rendező a hivatalos Twitter-oldalán osztott meg egy képet a forgatás kezdetéről. Ez már persze előbb is megtörténhetett volna, viszont ahogyan minden másik forgatást, úgy a Midnight Mass-ét is el kellett halasztani a koronavírus-járvány miatt. A történet egy mindentől távol eső kis szigeten fog játszódni, ahová megérkezik egy már első látásra is rejtélyes pap. Ez pedig néhány helybéli lakó szemében eléggé rossz ómenként vetődik fel.

A Midnight Mass megjelenési dátumáról még nem tudni semmi konkrétat, de a színészgárda sokaknak ismerős lehet több Flanagan-projektből is Alex Essoe, Robert Longstreet, Kate Siegel, Samantha Sloyan, valamint Henry Thomas személyében. Ti fejest fogtok majd ugorni ebbe a horrorsorozatba?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.