Hirdetés

A Trónok harcához hasonlították a Stranger Things 4. évadát a készítők

|

Legalábbis az új részek történetvezetését illetően.

Hirdetés

Továbbra sem kaptunk teljes értékű előzetest a májusban debütáló Stranger Things következő évadához, az eddigi rövid kedvcsinálókból azonban már sejteni lehet egy két dolgot. Például azt, hogy ezúttal legalább három különböző helyszínen és történetszálon követhetjük nyomon a főszereplők küzdelmét Tótágas horrorisztikus lényeivel, ez a fajta feldaraboltság pedig eddig nem volt jellemző a sorozatra.

Hirdetés

Ennek a miértjéről is beszéltek a készítők, a Duffer-fivérek nemrég, amikor helyzetjelentést adtak a hamarosan debütáló új etapról a Deadline-nak. Az interjú során Matt Duffer a Trónok harcához hasonlította az évadot, míg Ross Duffer hozzátette, hogy a 4. évad a történetét tekintve rettentően masszív, amely végre elkezd válaszokat is adni a régóta fennálló kérdésekre és rejtélyekre: 

Matt Duffer: Viccesen a Trónok harcához szoktuk hasonlítani magunk között, mert annyira szétszórt és sok helyen játszódik a története az évadnak. Szerintem ez az, ami egyedi, vagy a legegyedibb dolog az új részekben. Tizenegy és a Byers-család például a 3. évad végén Kaliforniába költözött Hawkinsból - mindig is szerettünk volna egy E.T.-szerű külvárosi környezetet, amit idén végre megcsináltunk a sivatagban. De akkor ott van még Hopper Oroszországban, meg természetesen van egy csapat Hawkinsban is. Tehát megvan ez a három történetszál, amelyek mindegyike összefügg, és valahogy összefonódnak, de hangnemben mégis mind nagyon különbözik a többitől.

Ross Duffer: [de] sokáig nem tudtuk, hogy mekkora lesz az évad, és ezt fel sem fogtuk addig, amíg már nagyjából a felénél nem jártunk. Csak abból tudtunk kiindulni, hogy mennyi történetet akarunk elmesélni ebben a szezonban. A Trónok harca egy olyan dolog, amelyre hivatkozunk, de számunkra valójában a felismerések, a revelációk gondolata számított, mivel nagyon szerettünk volna végre elkezdeni válaszokat adni a közönségnek.

Kíváncsian várjuk, mivel rukkolnak majd elő az új részekben. Izgalmakban mindenesetre úgy néz ki nem lesz hiány. A Stranger Things 4. évada két részletben debütál idén a Netflixen: az első fele május 27-én, míg a második július 1-jén. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.