Hirdetés

A The Boys második évadának bakiparádéja is legalább annyira szórakoztató, mint a sorozat

|

Egy közel négy perces videóban nézhetjük, ahogy a színészek bakiznak a forgatás alatt.

Hirdetés

Egyetlen forgatás sem telhet el úgy, hogy a színészek ne hibáznának egy-egy jelenet felvétele alatt, amelyek a legtöbb esetben vicces momentumot eredményeznek. Nem volt ez másként az Amazon egyik húzócíménél, a The Boysnál sem, amelynek új évadáról a streaming szolgáltató nemrég kiadott egy videót, amelyben annak munkálataiba, és az ott történő vicces hibákba kapunk betekintést.

Hirdetés

A The Boys továbbra is hatalmas sikernek örvend, ennek bizonyítékaként pedig az Amazon nem teketóriázott, és a harmadik évad mellett egy spin-off sorozatot is berendelt  a szuperhősök világában, ami Amerika egyetlen, kimondottan szuperhős-növendékek számára fenntartott főiskoláján fog játszódni. Hogy pontosan mikor debütálhatnak még nem tudjuk, de gyanítjuk, hogy nem kell rá sokat várnunk majd. Addig pedig marad a kacagás: 

Ti ledaráltátok már a második évadot? Hogy tetszett?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.