Hirdetés

A The Last of Us atyja is végzett a sorozat munkálataival

|

A rendező maga mögött hagyja a fagyos északot.

Hirdetés

Nagyszerű ütemben haladnak az HBO-féle The Last of Us sorozat munkálatai Kanadában, hiszen a széria rendezői közül vannak, akik már végeztek is az általuk dirigált epizódokkal, amiről aztán nem is voltak restek megemlékezni egy odaillő poszttal valamelyik közösségi médiás profiljukkal. Kantemir Balagov orosz származású rendező még augusztus végén adta a világ tudtára, hogy közel egy hónapnyi megfeszített munka után végre elkészült a pilot epizóddal. A sort a minap a The Last of Us videojátékok mindkét részét író és rendező Neil Druckmann folytatta, aki egy egy Twitter-posztban mondott köszönetet a stábnak mindazért, amelyet közösen vittek véghez. 

Hirdetés

A The Last of Us forgatókönyvét Druckmannel együtt közösen papírra vető Craig Mazin (Csernobil) korábban a videojátékipar egyik legnagyszerűbb történetmesélőjeként jellemezte Druckmann munkásságát, hozzátéve, hogy egy régóta dédelgetett álma vált valóra azzal, és megtisztelve érzi magát, amiért Neillel karöltve lehetőséget kapott ennek a lélegzetelállító művészeti alkotásnak az adaptációjára. A The Last of Us főszerepeit olyan amúgy nem kisebb nevek kapták meg, mint a Trónok harcából és a The Mandalorianből ismerős Pedro Pascal (Joel), a szintén a Trónok harcában látható Bella Ramsey (Ellie), valamint nem utolsó sorban a S.H.I.E.LD. ügynökeinek egyik közönségkedvenc figuráját alakító Gabriel Luna (Tommy).

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.