Hirdetés

A The Walking Dead sztárjával erősített a The Boys 4. évada

|

Nagy névvel bővült az Amazon sorozatának csapata.

Hirdetés

Épp a napokban kezdődött meg (vagy veszi kezdetét most valamikor) a The Boys következő évadának forgatása Torontóban, így pont időszerű volt, hogy az egyik friss új szereplőről lehulljon a lepel. A tegnapi napon pedig ez meg is történt, méghozzá egy valószínűleg már most közönségkedvenc castinggal: a The Walking Dead Neganje, Jeffrey Dean Morgan csatlakozott a sorozathoz.

Hirdetés

Kripke már régóta szerette volna megnyerni a sorozathoz Morgant, aki ezt egy interjú során el is árulta még júniusban:

Jeffrey Dean Morgan a sorozat egyik legnagyobb rajongója, szóval már egy ideje beszélgetünk erről vele. Próbálunk kitalálni valamit a negyedik évadra számára. Még nincs semmi véglegesítve, de folyamatosan beszélgetünk és e-mailezünk, és megnézzük, hogy a sűrű időbeosztása mellett sikerül-e megoldani.

És amint látjuk, szerencsére minden úgy alakult, hogy ez meg is valósulhat. Bár az még nem világos, hogy Morgan kit fog alakítani a sorozatban, de feltételezhető, hogy egy szuperhőst vagy szupergonoszt fog játszani, tekintve a célzásokat is arra, hogy maskarába fog bújni.

Ti örültök ennek a castingnak?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.