Hirdetés

Jeffrey Dean Morgan szerint a rajongók imádni fogják a The Walking Dead spin-off sorozatot

|

A Negant alakító színész úgy véli, hogy el fogják dobni az agyukat a nézők.

Hirdetés

Ugyan a The Walking Dead lassan a végéhez közeledik - hiszen a jelenleg is futó 11. évad lesz az utolsó -, ez nem azt jelenti, hogy örökre búcsút kell majd vennünk a zombik uralta világtól. Az AMC csatorna ugyanis már készül a TWD utáni életre, hiszen az elmúlt hónapokban több spin-off sorozatot is bejelentettek: a Tales of the Walking Deadet, az egyelőre cím nélküli Darylre fókuszáló szériát, valamint az Isle of the Deadet, amely mind közül a legizgalmasabbnak tűnik.

Hirdetés

Az Isle of the Dead 2023-ban fog debütálni az AMC-n, és főszerepben a közönségkedvenc Negan (Jeffrey Dean Morgan), valamint Maggie (Lauren Cohan) karakterei állnak majd, akik Manhattanben veszik fel a harcot az élőhalottakkal. A sztori további elemeit persze még titok övezi, de nemrégiben Jeffrey Dean Morgan annyit elárult a közösségi médiában, hogy a rajongók imádni fogják a szériát:

Több, mint izgatott vagyok a sorozattal kapcsolatban. Nagyon izgalmas, hogy tovább folytathatom a The Walking Deadben megkezdett utat Neganként. El sem tudom mondani, mennyire izgatott vagyok, hogy Lauren Cohannel dolgozhatok együtt. Már elolvastuk az évadot, és el fogjátok dobni tőle az agyatokat. Ismétlem: EL FOGJÁTOK TŐLE DOBNI A KIB*SZOTT AGYATOKAT.

A spin-offról annyit tudunk jelenleg, hogy hat epizódból áll majd, és a már említett két főszereplő mellett biztosan feltűnik még a franchise újonca, Gaius Charles is, mint Izaak, aki egy könyörtelen túlélő és családapa, aki elkötelezte magát, hogy biztonságos világot épít feleségének és lányainak. Negan karakterének népszerűsége miatt pedig nem lennénk meglepve, ha később további évadok is érkeznének majd a sorozatból.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.