Hirdetés

Hamarosan megkezdődhet a The Boys 4. évadának forgatása

|

Erről több fotó is árulkodik.

Hirdetés

Ugyan alig telt el még csak másfél hónap a The Boys 3. évadának befejezése óta, de hamarosan már a folytatás munkálatai is elstartolhatnak a rajongók legnagyobb örömére. A jóval korábban zöld utat kapó 4. etapról korábban maga Karl Urban árult el egy lehetséges dátumot a forgatás kezdetéről, amelyet ugyan senki sem erősített meg, viszont a legújabb posztok erősen kezdik alátámasztani ennek valódiságát.

Hirdetés

Nemrég ugyanis Eric Kripke, a sorozat showrunnerje osztott meg egy selfiet a Twitteren, amelyben leleplezi, hogy úton van a kanadai Torontóba, ahol az előző három szezont is forgatták. Ha pedig ez még nem lenne elég, nem sokkal ezt követően olyan főszereplőkről is kaptunk hasonló fotókat, mint Antony Starr és Chace Crawford (Homelander/Hazafi és A Mélység/The Deep), Karen Fukuhara (Kimiko) és Jack Quaid (Hughie). Vagyis nagyon úgy tűnik, hogy már a színészek is úton vannak a forgatás helyszínére, ami csak azt jelentheti, hogy hamarosan kezdetét is veszi az egész.

Az új etap premierjéről és történetéről sajnos még semmit nem tudunk. Annyi biztos, hogy a tervek szerint valamikor a jövő év második felében debütálna, és a történetben fontosabb szerep jut majd Homelander fiának - ami a 3. évad végét tekintve egyébként nem meglepő. Ti várjátok már?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.