Hirdetés

Egy kedvelt DC-s és Marveles karakter is visszatér a sorozatába

|

Csodás nap ez azoknak a rajongóknak, akik követik A S.H.I.E.L.D. ügynökei és A Zöld Íjász sorozatokat, ugyanis mindegyik új évadában viszont láthatnak majd egy olyan közkedvelt szereplőt, akitől egy időre búcsút kellett venniük.

Hirdetés

A S.H.I.E.L.D. ügynökei és A Zöld Íjász sorozatok követőinek is több népszerű karaktertől kellett már elbúcsúznia az elmúlt évadok során és nem feltétlenül azért, mert az adott figura meghalt, csupán átmenetileg kiírták a sorozatból. Az elmúlt napokban mindkettő szériával kapcsolatban érkezett egy-egy bejelentés, ami talán jó kedvre deríti majd a rajongókat. 

Hirdetés

A S.H.I.E.L.D. ügynökei - Lance Hunter 

Az Entertainment Weekly hozta le a nagy hírt, hogy a zsoldosból lett S.H.I.E.L.D. ügynök, Bobbi Morse (Adrianne Palicki) második szezonban debütált ex-férje, azaz Lance Hunter (Nick Blood) az ötödik évadban fog visszatérni, miután a harmadik felvonásban Bobbival együtt elbúcsúztak a nézőktől. Egy ideig úgy volt, hogy ők ketten kapnak egy spin-offot az ABC csatornán Marvel's Most Wanted címmel, ám végül abból nem lett semmi. 

A Zöld Íjász - Roy Harper

Nem kevésbé örülhetnek az Arrow, vagyis A Zöld Íjász kedvelői sem, hiszen az Íjász-csapat egyik legnépszerűbb karaktere, akit maga Oliver Queen képzett ki és aki a negyedik etapban távozott a The CW sikeres műsorából, hamarosan újra képernyőre kerül. Nem másról van szó, mint Roy Harperről (Colton Haynes), azaz Arsenalról. Nemrég Twitteren ugyanis egy rajongó megkérdezte a színészt, hogy mikor láthatja őt újra, mire Haynes azt válaszolta, hogy Roy nagyon hamar vissza fog térni. Ez azt jelentheti, hogy a hős az október 12-én elrajtoló hatodik évadban már fel is tűnhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.