Hirdetés

Agymenők - két vendégszereplőt is hoz az utolsó évad

|

Az egyiket a Doktor House-ból, a másikat a Gyűrűk Urából ismerhetitek.

Hirdetés

Miközben az előzménysorozat, Az ifjú Sheldon a népszerűsége csúcsán van, addig az "anyaszéria", az Agymenők hamarosan befejeződik: a 12. az utolsó szezon, ebben búcsúznak el végleg kedvenc szereplőink. A készítők már korábban is megörvendeztettek minket cameókkal, elég csak a saját magát alakító Stephen Hawkingra vagy Stan Lee-re, vagy az egy hajléktalant megformáló Christopher Lloydra gondolni, de nem fogytak ki a meglepetésekből a végjáték esetében sem. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy két vendégszereplővel is találkozhatunk a 12 évad során: az egyikőjük a Kalandférgekből és a Doktor House-ból is ismert Kal Penn, utóbbi pedig a Gyűrűk Ura trilógiában, a Stranger Thingsben és a The Strainben látott Sean Astin. A páros két fizikust Dr. Campbellt és Dr. Pembertont alakítanak majd, akik - spoileres infó következik - véletlenül megerősítik Sheldon és Amy szuper-asszimmetria elméletét. 

Egyelőre nem tudni, hogy Penn és Astin melyik epizódban bukkannak fel,  de a jelenlétük oka arra utal, hogy Sheldon és Amy hatalmas áttörést érnek el a karrierjükben. A hazai nézőknek sem kell aggódniuk, január 7-től a magyar Comedy Centralon elrajtol az Agymenők utolsó évada, így ettől a naptól kezdve hétfőnként 21:00-kor izgulhatunk, hogyan fejeződik be a 2007-ben indult sitcom. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.