Hirdetés

Magyarul is láthatjuk majd a Batwoman és Swamp Thing sorozatokat

|

Az HBO változatos felhozatallal készül az őszre.

Hirdetés

A Trónok harca, a Csernobil vagy éppen az Eufória sikere után sem vesz vissza a lendületből az HBO, ugyanis komoly arzenállal készül az őszi időszakra. A visszatérők közül például szeptember 12-én a Fülledt utcák, szeptember 29-én Az ifjú Sheldon, október 24-én a Castle Rock, október végén pedig a Szilícium-völgy folytatódik, a premiercímek azonban még ennél is érdekesebbek lehetnek sokak számára.

Hirdetés

Noha érdemes megemlíteni Mark Strong (Temple - szeptember 13, HBO GO és október 10, HBO3) és Helen Mirren (Nagy Katalin - október 3, HBO GO és október 4, HBO) közelgő sorozatait is, a hangsúlyt mégis inkább a nagyobb volumenű projektekre helyeznénk, mint amilyen a Batwoman, amelynek epizódjai az amerikai premierrel egy időben, október 7-től magyar felirattal érkeznek az HBO GO-ra. Az Arrowverzum legújabb szuperhőssorozatában Kate Kane-t követhetjük nyomon, akit már láthattunk a tavalyi Elseworlds crossoverben is. 

De nem csak a Ruby Rose főszereplésével készült igazságosztó az egyetlen kiemelt esemény, hiszen októberben jön a Watchmen az Oscar-díjas Regina King, Jeremy Irons és Louis Gossett Jr. főszereplésével, valamikor novemberben számíthatunk Az Úr sötét anyagai (His Dark Materials) érkezésére, valamint a Doom Patrol után november 8-án magyarul is jön a DC Universe gyártásában készült Mocsárlény (Swamp Thing) az HBO streaming szolgáltatásán, amelyre egyszerre fog felkerülni a teljes és előreláthatólag egyetlen évad. 

Ti melyiket várjátok a leginkább?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.